• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

15.07.2023

12:25

Voljenku su voleli opasni momci, bila je popularna devedesetih! Evo sa kime su je povezivali

printscreen

Rijaliti

Voljenku su voleli opasni momci, bila je popularna devedesetih! Evo sa kime su je povezivali

Podeli vest

Bivša učenica "Parova" Voljenka Ilić (51) pronađena je mrtva u bazenu svoje kuće u Kabareu, u Dominikanskoj Republici, a malo ko zna da se dopadala žestokim momcima.

Ona je takođe bila veoma popularna devedesetih godina kao denserka i pevačica, žarila je i palila svuda gde bi se pojavila. 

Voljenka Ilić je u svom životu bila u vezi samo sa "opasnim" momcima, a priznala je i da joj je jedina neostvarena želja da ima decu.

Denserku su povezivali sa mnogim muškarcima, a na spisku su se našli i Željko Ražnatović Arkan i Knele. 

Foto: Prntscreen

 

- Ja sam imala neki nastup i Knele je bio tu sa društvom i mislio je da sam animir dama, i onda sam se ja požalila mami i moja mama se tada pojavila u klubu da me odbrani, ponela je sa sobom i neki heklerčić tada, ali je on uspostavio sa njom veoma dobar odnos i obećao joj da će me čuvati u ovom gradu i da ih tretiram kao braću. Sećam se da sam se tada prvi put vozila u takozvanom slončetu, a mama sedi pored mene i viče dobićeš batine.

Poslednja njena ljubavna veza za koju je javnost znala jeste sa jednim bivšim rijaliti igračem, a u pitanju je Milorad Simić "Roko", sa kojim sve vreme objavljivala fotografije na društvenim mrežama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija