• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer / J. V.

21.07.2023

09:45

Maja ide kod bivšeg u Budvu! Evo ko je on i kakve planove starleta ima sa njim!

Zoran Sinko/promo

Rijaliti

Maja ide kod bivšeg u Budvu! Evo ko je on i kakve planove starleta ima sa njim!

Podeli vest

Maja Marinković posle niza problema koje je imala sa sada već bivšim dečkom Bilalom Brajlovićem, planira put za Crnu Goru. Starleta ide u Budvu da se sretne sa svojom bivšom velikom ljubavi.

Maja Marinković najavila je da se pakuje i za koji dan putuje na letovanje u Crnu Goru. Starleta zna da je dole već njen bivši dečko Janjuš, sa kojim je prošle nedelje gostovala u jednoj emisiji kada su joj se vratile stare emocije prema njemu.

- Idem na more u Budvu sa drugaricom Slađom, moram da se vratim i da ponovo budem ona stara Maja. Mislim da sam dobro psihički, ali mnogo sam se namučila u prethodnom periodu - rekla je Maja koja jedva čeka da se sretne sa Janjušem.

Foto: Instagram

Maja spremna za Budvu

- Čula sam da je u Budvi Jaško sa ćerkom, jedva čekam da odem dole da se sretnemo. Evo pozdrav za njega i da mu najavim da stižem. Obećavam da neću praviti nikakve skandale, pa videli su svi kako smo se dobro zabavili dok smo zajedno gostovali u jednoj emisiji nedavno. Toliko je bilo pozitivne energije. Ako se sretnemo po gradu ili na nekoj plaži popićemo piće, što da ne. Isparila je ta neka negativa iz nas, i ok mi je da posle svega što smo imali i prošli da nema više zle krvi između nas -  otkrila je Marinkovićeva planove.

Foto: printscreen instagram

Maja jedva čeka da se sretne s Janjušem


Maja Marinković i jutjuber Bilal Brajlović okončali su svoju vezu, a nakon njenog gostovanja u emisiji "Narod pita" u kojoj se našla sa bivšim dečkom Markom Janjuševićem Janjušem, Bilal je dobio napad ljubomore i zapretio joj samoubistvom ako mu se ne javi. Brajlović ju je još jednom pozvao kako bi razgovarali, ali se Marinkovićeva i dalje nije javljala.

- Je l' te imalo stid da mi ovo radiš? Znači ne odgovaraš, sa njim si... Hvala ti... Odoh da se ubijem. Alaha mi. Ćao Majo - poručio joj je Bilal u poruci.

Foto: Printscreen/Instagram

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija