• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/G.T.

03.08.2023

18:45

Sudar titana - Nekada kume, a danas najgori neprijatelji! Ana Ćurčić isprozivala Kačavendu nakon saznanja da ulazi u "Zadrugu"!

printscreen

Rijaliti

Sudar titana - Nekada kume, a danas najgori neprijatelji! Ana Ćurčić isprozivala Kačavendu nakon saznanja da ulazi u "Zadrugu"!

Podeli vest

Kako su čelnici Pinka izdali zvanično obaveštenje, Milena Kačavenda je prva učesnica Elite i nju će publika moći da prati u novom projektu, koji će prevazići sve do sada viđeno.

Ona je gledaocima postala poznata kao kuma Ane Ćurčić, a sada su njih dve na ratnoj nozi i ne komuniciraju, pa su mnogi jedva čekali Anin komentar na ovu informaciju.

Foto: ATA Images, E - Stock

 

Ćurčićeva se momentalno oglasila putem svog Instagram profila i prokomentarisala vest da Milena ulazi u Zadrugu 7, koja joj se, po svemu sudeći, uopšte nije dopala:

Foto: printscreen instagram

 

Ana smatra da se Kačavenda proslavila preko nje i da nije zaslužila ovoliki publicitet, a sada se čeka Milenin odgovor na ove javne prozivke.

Šta ti je self-marketing, na tuđoj muci... E živote - napisala je Ana Ćurčić, stavivši svakome do znanja da ne podržava ulazak svoje nekadašnje drugarice i kume.

S obzirom na to da je Milena pomno pratila prethodnu sezonu rijalitija ''Zadruga'' i rado komentarisala sva goruća dešavanja, a svojim britkim jezikom izazvala ogromnu pometnju u javnosti, nema sumnje da će se u novom rijaliti formatu ''Elita'' odlično snaći.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija