• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer

08.08.2023

09:12

"Sina nije zvao od rođendana!" Marija besna na Ivanov postupak, obelodanila sve:" Nije mu se probudio očinski instikt!"

ATAIMAGES

Rijaliti

"Sina nije zvao od rođendana!" Marija besna na Ivanov postupak, obelodanila sve:" Nije mu se probudio očinski instikt!"

Podeli vest

Marija je otkrila da se Ivan uplašio kada se Marija oglasila za medije, pa ju je odmah kontaktirao.

Ivan Marinković obnovio je odnos sa svojim sinom Željkom Kulićem za vreme pete sezone rijalitija "Zadruga". 

Mali Željko je nakon završetka rijalitija bio kod Ivana u Beogradu, a Marinković je čak došao i na peti rođendan svog naslednika koji su Kulići pravili u Nišu.

Foto: Instagram printscreen/ivanmarinkovic79_official

 

Iako si svi mislili da odnos između oca i sina funkcioniše u najboljem redu, Marija Kulić je otkrila da Ivan nije zvao Željka od rođendana. 

- Ivan nije zvao da se čuje sa malim Željkom još od rođendana. Kada je video da sam se oglasila za medije on je odmah pozvao, a čuo je da Miljana gostuje u sredu pa se odmah setio da pozove. Njemu se izgleda još uvek nije probudio očinski instikt, ne znam šta bih rekla. On može da pozove svakog dana, zna da je Željko u vrtiću do 17 sati, ali ne vredi - rekla nam je Marija.

Podsetimo, za vreme rođendana navodno je došlo do svađe između Ivana i Marije jer je on želeo da Željko promeni prezime. 

- Marija i Ivan su počeli da pričaju o Željkovom prezimenu, gde je Ivan spomenuo da će pustiti Željka da napuni 18 godina i da tad odluči kako želi da se preziva, kao i da je to najispravnije. Mariju je tema pogodila, pa su ona i otac njenog unuka započeli raspravu. Mariji je bolna tema sve vezano za Željka, jer ga Ivan do sada nije prihvatao i ona ne može da dozvoli da on sada detetu promeni ceo život. Ona je srećna što Željko ima tatu kod kog uvek može da ode, da se viđaju, čuju, ali ona u svojoj glavi ima da će Željko da nastavi lozu Kulića i da nema potreba da se uopšte raspravlja o njegovom prezimenu i promeni istog - započinje izvor.

Foto: Instagram prntscreen/marijakulic_mtaz

 

Marija je skočila besno na Ivana, prilikom čega mu je svašta rekla.

- Ivan je spomenuo da on neće uticati na to i da će dopustiti Željku da odluči kako želi da se preziva. Marija je skočila kao oparena, počela je da viče na njega i govorila da sigurno Željko neće da menja prezime. Ivan je pokušao na fin način da joj objasni, ali nije vredelo. Svašta mu je rekla, pa čak i da se vrati za Beograd - zatvršava izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija