• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.08.2023

06:20

"Doktorka je napustila stan zbog Zvezdana!" Slavnić branio Ani da potraži stručnu pomoć, završila na lekovima nakon svega

Informer,Instagram

Rijaliti

"Doktorka je napustila stan zbog Zvezdana!" Slavnić branio Ani da potraži stručnu pomoć, završila na lekovima nakon svega

Podeli vest

Ana je priznala da je pila malu dozu antidepresiva zbog svega što ju je zadesio, ali da je sada prestala sa lekovima.

Ana Ćurčić osvojila je visoko drugo mesto u šestoj sezoni rijalitija "Zadruga". 

Anu je u pomenutom rijalitiju njen nevenčani suprug, Zvezdan Slavnić, prevario sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić, sa kojom je prekinuo romansu nedugo nakon napuštanja Bele kuće. 

Foto: E-Stock

 

Ćurčićka je održala lajv na svom Instagram profilu, gde je otkrila da će na sve načine da se trudi da razvije svest o nasilju i pomogne ostalim ženama koje su prošle kroz istu ili sličnu situaciju kao što je i ona. 

- Uložiću svu svoju snagu u to. Uživam da podelim iskustvo i ako nekome pomognem - ja sam vrlo zadovoljna. To nerazumevanje od strane žena u odnosu prema žrtvama nasilja je strašno! I sama sam žrtva nasilja, ali nisam imala nikog da o tome porazgovaram - rekla je ons. 

Foto: Printscreen You Tube

 

Ana je priznala da je zbog svega što je proživela pila malu dozu antidepresiva. 

- Ne pijem nikakvu strašnu terapiju, pila sam minimalnu dozu antidepresiva i više ga ne pijem. Sa ponosom kažem da je to jedna divna stvar. Meni je Zvezdan psihijatra branio. Jedna doktorka je napustila stan, jer nije mogla da podnese kritike dotičnog. Anksioznost je nešto na čemu moramo da radimo - odgovorila je Ana.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Milovan Drecun: "Terorista nije delovao sam, otkrivene su njegove veze"
Hronika

Milovan Drecun: "Terorista nije delovao sam, otkrivene su njegove veze"

Terorista koji je u subotu ranio pripadnika Žandarmerije ispred Ambasade Izraela u Beogradu, prema oceni predsednika Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Milovana Drecuna, nije delovao sam, jer su otkrivene njegove konekcije sa drugim verskim konvertitima koji su pripadnici iste organizacije.

01.07.2024

12:11

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija