• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.08.2023

09:30

Mina Vrbaški postala predmet ismevanja zbog reklamiranja "kondoma za čašu"! Odmah se oglasila i pokušala da opravda sebe

Miloš Rafailović

Rijaliti

Mina Vrbaški postala predmet ismevanja zbog reklamiranja "kondoma za čašu"! Odmah se oglasila i pokušala da opravda sebe

Podeli vest

Mina je istakla da je njen cilj samo da skrene pažnju ljudima da vode računa o svojoj bezbednosti u izlasku.

Mina Vrbaški je nakon izlaska iz rijalitija, odlučila da ostavi rijaliti karijeru po strani, pa je tako počela da radi kao medicinska radnica u jednoj privatnoj klici, ali je i sa tim zanimanjem vrlo brzo završila. Ona je sada odlučila da prodaje jedan vrlo zanimljiv predmet na internetu.

Naime, reč je o navlaci za čašu koju možete nositi svuda sa sobom, kako bi izbegli mogućnost da vam neko sipa nešto u piće. 

Mina se tim povodom oglasila na svom Instagramu, rekavši da je dosta ljudi ismejalo nju jer reklamira "kondom za čašu", pa je pokušala ljudima da objasni koliko je koristan pomenuti predmet. 

Foto: Instagram printscreen/minavrbaski

 

- Naišla sam u proteklih 24h na mnoštvo negativnih komenara poput onih "kondom za čašu" ne može nikome da pomogne samo zato što sam ga ja predstavila! Zatim imamo dežurne sumnjičavce koji ne veruju da neko "besplatno" sipa drogu u piće, da to može da uradi konobar pre nego što nam stigne piće, da mogu da ubace kroz slamčicu. Ovo sve jeste tačno, ali samim činom stavljanja zaštite na svoju čašu već ste dali prvi znak potencijalnom nasilniku da ste oprezna osoba, a i pored toga ako želi da vam sipa nešto u piće, otežali ste mu da to uradi neprimetno. Sve u svemu, ova debata može da ide u beskraj i verujte mi ja mogu da se objašnjavam do sutra, ali probajte svoju energiju umesto na mene da trošite na neke pametnije stvari i svet će biti mnogo lepše mesto - napisala je Mina u svojoj objavi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija