• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

24.08.2023

20:44

Pretučena Dalila Dragojević! U izlasku dobila batine od pobesnele devojke, obezbeđenje ih jedva razdvojilo!

Printscreen You Tube/N.Š.

Rijaliti

Pretučena Dalila Dragojević! U izlasku dobila batine od pobesnele devojke, obezbeđenje ih jedva razdvojilo!

Podeli vest

Dalila Dragojević dobila je batine proteklog vikenda ispred jednog splava u Beogradu nakon što se sukobila sa jednom devojkom, koja je takođe bila gošća objekta.

Incident se, dogodio sat vremena iza ponoći, a pravi razlog sukoba nije poznat. Dalila je s društvom došla na splav koji inače redovno posećuje, smestila se u jedan separe i u početku je sve bilo redu. Nakon dva sata je izašla napolje i došlo je do sukoba s nepoznatom devojkom, a Dragojevićeva je izvukla deblji kraj, tvrdi izvor Kurira s lica mesta.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Ja sam izašla ispred splava da telefoniram i dok sam pričala, u pozadini sam čula neku vrisku. Shvatila sam da galama dolazi s drugog dela splava, tamo gde je šetalište i ulaz na splav, pa sam pošla da vidim šta se dešava. Videla sam da jedna devojka napada fizički drugu i udara je rukama po glavi pesnicama i nogama po telu, čupa za kosu i histeriše. Te druga devojka je bila u polusavijenom položaju, sva raščupana, psovala je i galamila. Bilo je nekoliko još devojaka i momaka koji su zapanjeno gledali taj prizor, ali niko ih nije razdvojio sve dok nije došao momak iz obezbeđenja - priča sagovornica za Kurir.

Foto: Instagram

 

Tek kad se situacija stišala, devojka koja je svedočila incidentu prepoznala je da je učesnik tuče bila Dalila.

- Nisam videla njeno lice jer je bila savijena. Tek kad ih je taj momak razdvojio, videla sam da se radi o Dalili, ona je dobila batine, i to žestoke, ali zbog čega - ne znam. Kad sam se vratila na splav, ispričala sam svom društvu za incident, a oni su mi rekli da Dalilu često viđaju na tom splavu i da se ponaša nevaspitano i bahato. Jednom prilikom je došla i histerisala, lupala rukama i govorila "nisam rekla ovaj sto"! Verovatno je tad bio problem s rezervacijom, a ona očigledno ima status počasnog gosta na tom splavu - govori izvor za pomenuti mediji i dodaje da postoji i snimak tuče.

Foto: ATAIMAGES

 

- Dva dana nakon toga jedna moja drugarica mi je rekla da je gledala snimak na kom se vidi kako Dalila dobija batine i da je to videla u telefonu svog prijatelja. Ja snimak nisam videla, ali sam gledala tuču uživo - zaključila je ona.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Hteo sam da izludim! Sa Zvezdom u Bariju osvojio Evropu, a onda maler! Više ih nikada nije video!
Crvena zvezda

Hteo sam da izludim! Sa Zvezdom u Bariju osvojio Evropu, a onda maler! Više ih nikada nije video!

- Od tog finala sa Zvezdom i osvajanja Kupa šampiona nijedanput više nisam otišao u Bari, a voleo bih da prošetam do stadiona „Sveti Nikola“, pogledam neku utakmicu, zašto da ne, i evociram prelepe uspomene koje nosim iz tog italijanskog grada. Ukoliko mi se u skorije vreme ukaže prilika svakako ću to da uradim – priča za Informer Slobodan Marović, član legendarne generacije Crvene zvezde koja je 1991. godine protiv Olimpika iz Marselja pokorila Evropu i otkriva šta mu je sve u tim poslednjim trenucima finala prolazilo kroz glavu, šta mu se dogodilo na dočeku u Beogradu.

30.04.2024

14:00

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija