• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

27.08.2023

13:00

Agent za nekretnine "propevao"! Evo koliko Ana Ćurčić plaća stan u elitnom beogradskom naselju

Informer,Instagram

Rijaliti

Agent za nekretnine "propevao"! Evo koliko Ana Ćurčić plaća stan u elitnom beogradskom naselju

Podeli vest

Nekretnina koju Ana Ćurčić iznajmljuje privlači veliku pažnju, a sada je agent za iznajmljivanje stanova otkrio koliko rijaliti učesnicu na mesečnom nivou košta taj luksuz.

Drugoplasirana učesnica "Zadruge 6”, Ana Ćurčić, se po izlasku iz rijalitija preselila u elitno naselje na Novom Beogradu, gde je cena izdavanja nekretnina paprena.

Naime, Ćurčićeva je na društvenoj mreži Instagram objavila video-zapis i tom prilikom pokazala kakav se pogled pruža sa njene terase, na kojoj joj mnogi mogu pozavideti.

Kako je svojevremeno ispričala, ona plaća kiriju za ovu nekretninu, koju je sredila po pravilima feng-šuija. 

Foto: printscreen instagram

 

- U mom kraju - napisala je Ana.

S tim u vezi, jedan od agenata za iznajmljivanje stanova jedne ugledne agencije u Beogradu otkrio je koliko košta mesečna renta u ovom elitnom naselju. naselju i od cifre nam se zavrtelo u glavi.

- Stanovi u tom kvartu koštaju od 1.500 pa do 2.000 evra mesečno. Obično se prave ugovori na godinu dana, a klijenti su nam od stranaca, Rusa, Turaka, pa do naših preduzetnika - kazao je za Luka za Kurir.

Foto: ATAIMAGES

 

Prisetimo se, u jednom od svojih intervjua Ana je otkrila da bi volela da sebi u narednom periodu priušti stan, i to baš na ovoj lokaciji.

- U dnevnoj sobi stalno provodim vreme, ali i na terasi. Tu uživam sa drugaricama. U ovom naselju ima poznatih, stvarno mi svi najnormalnije prilaze. Kažu mi sve najbolje, daleko od onoga što su mi cimeri govorili u "Zadruzi” da sam kockarka, narkomanka, folirant i slično. Zaista toga nema. Za ovaj stan plaćam kiriju, ali mi se kraj jako sviđa i nadam se da ću za neke dve godine ovde i kupiti stan - ispričala je Ćurčićeva ranije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Crvena zvezda otpisala još trojicu fudbalera
Crvena zvezda

Crvena zvezda otpisala još trojicu fudbalera

Šampion Srbije Crvena zvezda do kraja prelaznog roka pokušaće ili da proda ili da pošalje na pozajmice trojicu fudbalera, a prema pisanju "Mocart sporta", u pitanju su Uroš Kabić, Lazar Nikolić i Viktor Radojević.

06.07.2024

19:02

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija