• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.08.2023

08:27

Zadrugarima će presesti kad ih uhvate "u mašinu"! Kačavenda priznala sa kim će pronaći zajednički jezik: On mi je kao brat!

Miloš Rafailović

Rijaliti

Zadrugarima će presesti kad ih uhvate "u mašinu"! Kačavenda priznala sa kim će pronaći zajednički jezik: On mi je kao brat!

Podeli vest

Buduća učesnica rijalitija "Elita", Milena Kačavenda, progovorila je o svojim planovima kako će se predstaviti u novom Pinkovom formatu i još jednom se osvrnula na svoje prijateljstvo sa Anom Ćurčić.

Milena je istakla da će se družiti s Markom Đedovićem i da će i te kako voditi računa o svom izgledu.

Foto: Zoran Sinko

 

- Ja sam čula da pričaju da mi je Đedović kao rođeni brat. Jedva čekam da se upoznamo, on je to dobro rekao da nas čeka kafica puna čemera pored WC šolje. Ne mogu da dočekam! On i ja ćemo morati da zaključimo sezonu šest. Ne planiram da sa njim pričam jedno, a kod crnog stola drugo. Planiram da budem sređena uvek, ne razumem zašto pojedini ljudi tamo izgledaju kao da ih je poplava izbacila, recimo Ana Ćurčić - rekla je Kačavenda, pa dodala:

Foto: printscreen

 

- Vozila sam se po Adi Bojani i videla tablu ćurke, a na Instagramu postoji profil ''Ober ćurke'' koji je mene sve vreme pljuvao, dok sam branila Anu. Ne znam ko stoji iza profila, otkad smo zaratile, oni su na mojoj strani. Ja nisam ispratila da je Žana nju nazvala ćurkom, pa je ispalo da sam ja dolila ulje na vatru. Ja nju zapravo ne zovem Ana Ćurčić, nego Ana k***ić. I Aca Kulić. Dopalo mi se kad ga je Žana nazvala Maca Kulić Tiktok. On je sebi dozvolio nešo što sebi ne bi smeo da dozvoli. Zanela ga svetla reflektora, ali nije bio klikeraš do samog kraja kad je Ana u pitanju. Ja sam lično Bulića uvukla u sve ovo da bude podrška Ani. Naknadno je u medijima rekao da se sam priključio, a to nije tačno, imam kao dokaz i lajv koji se sačuvao. Mislim da se do kraja izblamirao. Ne zazirem od njega, ne plašim ga se! Žanu ne poznajem, ali je bila u emisiji s Anom vrlo odmerena, dok je ona zauzela vrlo mafijaški stav.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija