• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs

02.09.2023

15:39

Otkriveni honorari u "Eliti 7", ona dogovorila 3.500 evra nedeljno! Posle rijalitija postaju bogati

Informer

Rijaliti

Otkriveni honorari u "Eliti 7", ona dogovorila 3.500 evra nedeljno! Posle rijalitija postaju bogati

Podeli vest

Najpopularniji rijaliti program u regionu "Elita 7" počinje večeras u 21 čas na televiziji "Pink", a već su poznati neki učesnici koji su i proteklih godina bili deo ovog programa. Osim učesnika, otkriveno je i kolike su honorare dogovorili i to na nedeljnom nivou.

Kako prenose mediji, ove sezone biće najplaćenija Maja Marinković. Ona će navodno po nedelji zarađivati čak 3.500 evra. Njen ulazak se očekuje za mesec dana, kada se bude oporavila od operacije uvećanja zadnjice. Ona je juče, na dan početka "Elite", u pratnji oca Radomira Takija Marinkovića izašla iz bolnice, gde je rađen ovaj zahvat.

Foto: ATAIMAGES

 

Rijaliti nekako već godinama ne može da se zamisli bez Jovane Tomić Matore. Ona se vraća u belu kuću posle letnjeg odmora, ali ovoga puta ulazi sa suprugom Anitom Stanojlović, koju je upoznala tokom prošle sezone rijalitija. Njihova ljubav planula je pred kamerama, tako da njihovi fanovi žele da vide i kako će se njihov odnos odvijati pred mnogobrojnim izazovima koji ih očekuju u "Eliti".

Foto: E-Stock

 

 

Njih dve su debelo naplatile svoj ulazak, ali je Matora, ipak, ugovorila veći honorar od supruge. Ona će uzimati 2.500 evra nedeljno, dok će Anita na nedeljnom nivou biti plaćena 1.500 evra. Ukupno, u njihov porodični budžet po sedmici boravka ići će 4.000 evra. Taj iznos će biti promenjen ukoliko neka od njih dve izađe ranije, jer ulaze kao odvojene takmičarke.

Foto: Instagram printscreen

 

 

Posle jednogodišnje pauze vraćaju se Marko Đedović i Mensur Ajdarpašić. Đedović, koji je u "Zadruzi 6" bio deo voditeljskog tima, sada je takmičar. On je ugovorio honorar od 3.000 evra nedeljno i od njega se mnogo očekuje. Mnogi učesnici ga se već plaše, a o mnogima zna svašta, pa i njihove tajne.

Mensur će dobijati 500 evra manje od njega, ali produkcija, kao i gledaoci i od njega očekuju da će praviti šou.

Foto: E-Stock

 

 

Mnogi jedva čekaju da Milena Kačavenda počne da iznosi detalje iz života nekada bliske prijateljice Ane Ćurčić. Ona ponudu od 2.000 evra na nedeljnom nivou nije mogla da odbije. Isti honorar ima i političar Aleksandar Požgaj, koji je učestvovao u rijalitiju "Parovi".

Među povratnicima je i Marko Janjušević Janjuš. Iako je govorio da neće ponovo ulaziti u rijaliti, honorar od 2.500 evra za sedam dana promenio je njegovu odluku.

Nepoznati učesnici plaćeni su dosta manje, oni, kao i u ranijim sezonama, dobijaju od 300 do 500 evra nedeljno


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Mađarska otvara nova pristupna poglavlja sa Srbijom! Sijarto: Centralna Evropa i zapadni Balkan mogli bi da budu most između Istoka i Zapada
Politika

Mađarska otvara nova pristupna poglavlja sa Srbijom! Sijarto: Centralna Evropa i zapadni Balkan mogli bi da budu most između Istoka i Zapada

Mađarska će tokom svog predsedavanja Evropskom unijom, koje počinje 1. jula, otvoriti nova poglavlja u pristupnim pregovorima sa Srbijom i voditi međuvladine razgovore sa svih pet kandidata za članstvo Zapadnog Balkana u okviru svojih nastojanja da ubrza proširenje EU u tom regionu, izjavio je danas ministar spoljnih poslova i trgovine Peter Sijarto.

26.06.2024

12:58

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija