• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.09.2023

22:15

Stanija sama sebe demantovala! Prošlog meseca se hvalila da je u nedozvoljenoj ljubavi, a sada tvrdi da joj podmeću

printscreen instagram

Rijaliti

Stanija sama sebe demantovala! Prošlog meseca se hvalila da je u nedozvoljenoj ljubavi, a sada tvrdi da joj podmeću

Podeli vest

Stanija je nedavno objavila video, kojim je potvrdila da je u "ilegalnoj ljubavi", kako je sama napisala.

Učesnica "Elite 7", Aneli Ahmić, sinoć je prva ušla u rijaliti i tom prilikom je već u studiju otkrila detalje iz svog života. Naime, nju je suprug, Asmin Durdžić, prevario sa bivšom rijaliti učesnicom i starletom, Stanijom Dobrojević

Foto: Informer

 

Stanija je ove navode odmah demantovala, rekvši da njen partner nije oženjen, iako su se u medijima pojavila fotografije sa Anelinog i Asminovog venčanja. 

Dobrojevićeva je, međutim, očigledno zaboravila da je pre samo četiri nedelje na Instagram stavljala video iz Sjedinjenih Američkih Država, u kojem se vidi kako je uživala sa svojim partnerom i tim postupkom sada demantovala sebe. 

Foto: Instagram printscreen/stanijadobrojevic

 

 

- Ilegalna ljubav! - napisala je u opisu jedne objave.

 

Tada je snimala i partnera, doduše u mraku, pa se nije jasno videlo njegovo lice.

Foto: Instagram printscreen/stanijadobrojevic

 

 

Stanija se danas oglasila za "Blic" i ispričala da je u pitanju prevara.

- Nikome nisam otela muža, nikome rasturila vezu, ni brak. Čista sam kao suza! Moj dečko nikada nije bio oženjen. Ako jeste dajte mi jedan dokaz, papir bilo sta i javno ću ga ostaviti! Podmeću lažne slike, lažne vesti, sve je laž! Ovo je sve velika organizovana prevara od strane dotične koja je imala plan da se dočepa Zadruge i popularnosti. Nikome neću dozvoliti da mi narušava ugled i čast. Sve će se ovo raskrinkati, iako je trenutno udarna tema i trač poslastica za ceo Balkan - rekla je Stanija za "Blic". 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija