• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

07.09.2023

22:00

"Aneli je hapšena zbog krađe u sedmom mesecu trudnoće!" Asmin nastavlja da rešeta bivšu, izneo sav prljav veš

Printscreen Instagram/ATA Images

Rijaliti

"Aneli je hapšena zbog krađe u sedmom mesecu trudnoće!" Asmin nastavlja da rešeta bivšu, izneo sav prljav veš

Podeli vest

Bivši partner Aneli Ahmić, kontroverzni Asmin Durdžić, otkrio je da je rijaliti učesnica bila uhapšena zbog krađe u sedmom mesecu trudnoće.

Učesnica rijaliti programa "Elita 7" Aneli Ahmić i njen bivši partner, a dojučerašnji verenik Stanije Dobrojević, Asmin Durdžić iz dana u dan iznose sve više prljavog veša u javnost. 

Naime, Asmin je ranije otkrio da je Ahmićeva bila uhapšena, a sada je objasnio i šta se tačno dogodilo.

Foto: ATAIMAGES

Aneli Ahmić

- Ukrala je novac sa bivšim momkom, ja sam je izvadio iz zatvora, ona je tada bila trudna u sedmom mesecu. Ukrala je novac od nekih ljudi, pa je to sama prijavila jer su je ti momci ucenjivali je i pretili joj - rekao je on.

Durdžić joj je, kako je istakao, pomogao baš zato što u bila u drugom stanju:

- To je bilo 2018. kada je to uradila, a uhapšena je 2020. ili 2021. godine šta drugo da uradim nego da joj pomognem, bila je trudna - rekao je ona za Srbiju Danas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija