• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

11.09.2023

15:14

Velika ispovest Vanje Aleksić nakon razvoda od Ša: Evo zašto je šutnula Nenada

ATAIMAGES

Rijaliti

Velika ispovest Vanje Aleksić nakon razvoda od Ša: Evo zašto je šutnula Nenada

Podeli vest

Bivša supruga Nenada Aleksić Ša, Vanja Aleksić, progovorila je o svom odnosu sa reperom nakon naprasnog razvoda.

Reper Nenad Aleksić Ša nedavno je otkrio javnosti da se razvodi od tiktokerke Vanje Aleksić, koju je oženio 20. jula ove godine.

Uprkos tome što su stali na "ludi kamen" pre mesec dana, imali su nesuglasice zbog kojih je Aleksićka spakovala stvari i napustila porodični stan. Ipak, nakon javnog Nenadovog izvinjenja i pokajanja, Vanja je porazgovarala sa njim i donela odluku da ovo bude samo mala pauza, dok ne odluče šta će dalje.

Foto: ATAIMAGES

 

Vanja je prvi put javno progovorila, kada se osvrnula na venčanje i otkrila da je za nju to bilo predivno iskustvo.

- Venčanicu sam birala sama, o ceni da ne pričam... Iznajmila sam je, ali nije bila toliko skupa. Bila je veoma vesela svadba, niko nije seo celu noć. Bilo je oko 170 zvanica, to su bili najbliži ljudi. Moji su svi došli, nisam se razočarala... Nenad se možda razočarao u neke ljude, ali Bože moj. Neću ja o tome da pričam. Nismo žalili novac, bilo nam je bitno da uživamo, da bude veselo, da to bude naš poseban dan, sve drugo nas nije zanimalo. Svadba se finanskijski nije isplatila, ali nismo zažalili. Non stop je bio prepun podijum, mi smo bili veseli, ja sam sama ustala da igram, oni su se svi okupili oko mene - rekla je Aleksićka, pa otkrila da li je i dalje udata ili se razvela.

- Još uvek sam zvanično udata. Prezivam se Aleksić Ignjatović, to sam odlučila zbog sina, da se Nenad ne bi ljutio... Zato što je moj sin Ignjatović, samo iz tog razloga sam dodala Aleksić - objasnila je Vanja, ali razlog zbog kog je otišla od Nenada nije želela da otkrije.

Foto: ATAIMAGES

 

- Još uvek sam zvanično udata. Prezivam se Aleksić Ignjatović, to sam odlučila zbog sina, da se Nenad ne bi ljutio... Zato što je moj sin Ignjatović, samo iz tog razloga sam dodala Aleksić - objasnila je Vanja, ali razlog zbog kog je otišla od Nenada nije želela da otkrije.

Vanja je otkrila kako je reagovala kada je u emisiji "Ami G šou" čula reperovo javno izvinjenje.

- Primila sam izvninjenje. On je malo ishitreno reagovao, ja sam dobila osudu cele nacije, ali ni to nije moglo da mi skine osmeh sa lica. Srećom, on se izvinio, koliko je mogao objasnio je šta je tu bilo, da je ishitreno i burno reagovao, a i mogu da razumem afekat. Šta je tamo jedna osoba rekla, koja sa nama nije ni kafu popila, osim kad smo se sretale po svadbama, mene to ne dotiče, ja znam šta je istina, tako da ne može to ništa da me poremeti - rekla je Vanja Aleksić, a ljudi nagađaju da je ovim bocnula Jovanu Tomić Matoru, koja je prva javno osudila.

Foto: ATAIMAGES

 

Aleksićka je otkrila i to da se njen i dalje zakoniti suprug odlično slaže sa njenim sinom i da su već razgovarali o pomirenju.

- Nenad mene voli. Naravno da volim i ja njega, ljubav ne može da nestane preko noći. Videćemo da li je pauza, kako će dalje teći sve. Na meni je da odlučim, videćemo da li sam spremna da se vratim tamo, ali naravno da ga volim, ljubav se ne zaboravlja. On mnogo voli mog sina, a i moj sin voli njega. Gde god da ga vidi, on njega zove: "Moj Ne, Ne", tako da, to mi je mnogo bitno, što su se tako lepo slagali. Kao pravi otac. Iskreno, njegov otac se nije ponašao prema njemu, kako se Nenad poneo. Razgovor smo možda i obavili. Zaključili smo da jedno drugom treba da damo malo vremena, tako da ćemo da vidimo u narednom periodu - ispričala je Vanja, a kada se pomenuo otac njenog deteta, odbila je da priča o tome.

- Bolje da ne pričam o njemu - rekla je Vanja, koja je Nenadu imala da poruči samo jedno:

- Nenade, volim te i čekaj me da se vratim, šalim se. Pričaćemo - rekla je za Hajp televiziju, još uvek zakonita supruga Nenad Aleksić, Vanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija