• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2023

18:00

Produkcija danas potvrdila! Sutra u "Elitu" ulazi velika Grandova zvezda, ovo niko nije očekivao

printscreen/ATAIMAGES

Rijaliti

Produkcija danas potvrdila! Sutra u "Elitu" ulazi velika Grandova zvezda, ovo niko nije očekivao

Podeli vest

Sutra će se u "Eliti" održati još jedna žurka, a stanari Bele kuće nemaju pojma ko će biti odgovoran za stvaranje vrhunske atmosfere.

Pored rezidenta DJ Nebe, produkcija je spremila iznenađenje. U Belu kuću ulazi Aleksandra Mladenović, koja će se pobrinuti za vrhunsku atmosferu.

Garantujemo dobar provod i ludu žurku, zadrugarima sigurno neće biti dosadno.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Inače, pevačica Aleksandra Mladenović je istakla da su na njen predan rad i samostalnost posebno ponosni roditelji.

– Imala sam samo podršku od prijatelja i porodice, smatram da mi je to najveći uspeh i najveća pobeda. Radom i trudom sam sve postigla, a roditelj su naravno ponosni – istakla je


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija