• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer

17.09.2023

12:10

Drama u Kačavendinom domu zbog Bulićevih pretnji! Ovo joj je sve vreme radio iza leđa, umešana i Ana

ATAIMAGES

Rijaliti

Drama u Kačavendinom domu zbog Bulićevih pretnji! Ovo joj je sve vreme radio iza leđa, umešana i Ana

Podeli vest

Milenin drug je otkrio da je Bulić sve vreme prisluškivao Kačavendu.

Rijaliti učesnica Milena Kačavenda otkrila je pred ulazak u rijaliti da je dobijala pretnje od Ane Ćurčić i Ace Bulića. 

Milenin drug je sada otkrio da je ona teško podnela te pretnje, kao i da je situacija u njenom domu bila dramatična kada je saznala da ju je Bulić sve vreme prisluškivao. 

Foto: Informer/Kristijana Ćaćić

 

- Rekla je da je dobijala ozbiljne pretnje od Ane i da se ona pozivala na tog Bulića, ja njega ne poznajem, ja sam iz nekog drugog sveta. Dobijala je pretnje, bila je uzrujana zbog toga, čudno je bilo da dobije pretnje, preko posrednika - rekao je Milenin drug. 

Foto: ATAIMAGES

 

Milenin drug je otkrio da je ona bila van sebe kada je saznala da je sve vreme bila prisluškivana. 

- Pretnje, ne da je on njoj pretio da će je ubiti, nego da ga ne spominje, jer ako bude spomenula, biće ko zna šta. To je bilo dramatično kada je shvatila da je sve vreme prisluškivana. Ne znam šta je pozadina, to je njihov dogovor u vezi toga, odnosa između njih da nešto ne izađe na videlo - izjavio je on. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija