• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

18.09.2023

14:44

Ko je pretučena Deniz Dejm? U šokantnoj ispovesti za Informer priznala da je dnevno trošila 200 evra na kokain

Društvene mreže

Rijaliti

Ko je pretučena Deniz Dejm? U šokantnoj ispovesti za Informer priznala da je dnevno trošila 200 evra na kokain

Podeli vest

Pretučenu starletu i OnliFens model Deniz Dejm karakteriše teška životna priča, a u jednoj od ranijih ispovesti koju je dala Informeru progovorila je o brojnim životnim nedaćama sa kojima se susrela.

Deniz Dejm, starleta i OnliFens model, pretučena je sinoć u Beogradu, nakon čega je primljena u Urgentni centar zbog povrede ruke. 

Dejmova je oko jedan sat iza ponoći puštena kući, a zadobila je povredu ruke. Ona je u Urgentni centar došla sa velikim bolovima, a dežurni lekari ustanovili su joj povredu lakta, tačnije kontuziju lakta i nadlaktice.

Nekadašnju kontroverznu učesnicu "Zadruge" karakteriše težak život i burna biografija, u jednom od svojih ranijih ispovesti, koju je dala baš Informeru, progovorila je o brojnim životnim nedaćama sa kojima se susrela.

Foto: Zoran Sinko

 

Naime, starleta iz Slovenije imala je veoma teško detinjstvo, doživljavala je traume od drugara iz škole, ali i od očuha, koji ju je zatvorio četiri godine u kuću, pa je beg od stvarnosti pronašla u alkoholu i kokainu.

Njene muke su počele još dok je bila dete. Rođena je u siromašnoj porodici, bez oca, koji je napustio njenu majku Anitu i nju i iz Slovengrada otišao u Zagreb. Da bi uspela da prehrani dete, njena majka se zaposlila kao čistačica, ali je i tu slabo zarađivala, pa su često bile na rubu egzistencije.

Odala se svojevremeno alkoholu, ali i drogi. Upisala je studije psihologije, ali joj je od učenja zanimljivije bilo da izlazi sa kolegama sa fakulteta i da se provodi, pošto joj je to bilo prethodne četiri godine uskraćeno.

- Svakog vikenda smo išli negde, a na tim zabavama je bilo izobilje alkohola. Počela sam da pijem, a u jednom trenutku neko je doneo kokain. Otkako sam ga probala, nastavila sam redovno da ga konzumiram. Spas od trauma koje sam preživela u detinjstvu pronašla sam u porocima. Ubrzo sam postala ozbiljan kokainski zavisnik - pričala je starleta.

Deniz je veoma brzo krenula stranputicom, pa zato više nije ni išla na predavanja:

- Nisam završila fakultet, jer sam stalno bila drogirana. Nisam bila u stanju da učim.

Kasnije se starleti život drastično promenio. Spakovala je kofere i uputila se na drugi kontinent.

- Zaljubila sam se u njega i pre nego što sam ga videla uživo. Zato sam otišla tamo čim me je pozvao. Živela sam sa njim godinu dana, malo u Los Anđelesu, malo u Las Vegasu. Bilo mi je predivno! Niko se nikada nije brinuo o meni kao što je on. Pošto sam patila zbog toga što me je otac ostavio, počela sam da se palim na muškarce koji se prema meni postavljaju kao da su mi očevi, koji vode računa o meni. Baš u tom periodu sam imala zdravstvenih problema. Imala sam cistu na jajniku koja je morala da se odstrani. On mi je platio operaciju i bio je uz mene dok se nisam oporavila. Pružio mi je sve što nisam imala, a pošto sam u Americi bila na crno, jer nisam imala zelenu kartu, pa nisam mogla da radim, on me je i izdržavao.

Foto: ATAIMAGES

 

Bajka koju je živela sa čovekom čije ime, kako kaže, ne sme da iznese u javnosti jer je potpisala ugovor da to ne sme da čini, neslavno se završila... Biznismen iz Amerike nije podnosio drogu, pa kada je video da se Deniz vratila starom poroku, spakovao joj je kofere i poslao nazad u Sloveniju.

- Bili smo zajedno na jednoj zabavi za Novu godinu i ja sam uzela kokain. Pošto je striktno protiv toga, ostavio me je čim me je video u tom stanju. Mnogo sam bila tužna što je raskinuo sa mnom, jer je bio ljubav mog života. Trebalo mi je tri godine da ga prebolim!

Po povratku iz Amerike, Deniz je nastavila da konzumira nedozvoljene supstance. Međutim, jedan događaj ju je trgao, pa je potražila stručnu pomoć.

- Kada je moje staro društvo čulo da sam se ponovo vratila u Sloveniju, svi su me zvali da budem na njihovim žurkama. Čašćavali su me kokainom i ja sam se veoma brzo vratila životu za koji sam mislila da je moja prošlost. Dnevno sam trošila 200 evra za drogu. U jednom momentu sam i bankrotirala, jer sam na desetine hiljada evra dala na drogu otkako je konzumiram - priča Deniz i nastavlja:

Foto: ATAIMAGES

 

- Jednom sam tri dana bila u kući pijana i drogirana. Društvo i ja nismo izlazili danima, jer je kokaina bilo u izobilju, pa smo se ozbiljno drogirali. Sve vreme sam pravila gluposti, popila sam flašu žestokog pića sama i bilo mi je loše. Kada sam se četvrtog dana probudila, shvatila sam da mi treba pomoć, koju sam odmah potražila. Prvo sam se lečila u grupi za podršku Anonimnih alkoholičara, jer je moj najveći porok bio alkohol. Posle sam se skidala i sa droge. Sada sam čista već godinu dana. Ni kap alkohola ni gram kokaina nisam uzela. Srećna sam i zahvalna što sam se spasila. Nadam se da će tako ostati, da neću, ukoliko mi u "Zadruzi" bude previše stresno, posrnuti za alkoholom. Samo da to izdržim! U "Zadrugu" je trebalo da uđem pre nekoliko godina, ali nisam mogla zbog svojih poroka. Htela sam u rijaliti da uđem čiste glave. Zato sam se 24. jula 2020. odrekla poroka.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić: Beograd dobija novi tržni centar, "Evroazija" se otvara u avgustu!
Društvo

Vesić: Beograd dobija novi tržni centar, "Evroazija" se otvara u avgustu!

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić najavio je danas da se početkom avgusta očekuje otvaranje novog kineskog tržnog centra "Evroazija" na Novom Beogradu. On je naglasio da je ovaj objekat građen apsolutno po svim standardima bezbednost, što je posebno važno ako znamo šta se dešavalo nekoliko puta u kineskim radnjama, jer su oni koristili objekte koji su stari i koji nisu ni bili namenjeni za takvu vrstu prodaje. "Sada imamo ono što zaista je važno, da budu svi bezbedni i kupci i prodavci, ali i da kupci imaju komfor kupovine. Naravno tu će biti i restorana i sve ono što imaju tržni centri", rekao je Vesić.

26.06.2024

10:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija