• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: J. V.

21.09.2023

13:48

U "Elitu" stiglo iznenađenje! Novopečeni par dobio poklone za početak veze!

Promo/Shutterstock

Rijaliti

U "Elitu" stiglo iznenađenje! Novopečeni par dobio poklone za početak veze!

Podeli vest

Slobodan Josipović oduševljen je poklonima od fanova, pa više ne želi da ide kući! Međutim, Vivien Kurtović se još premišlja da li da uplovi u vezu sa političkim analitičarem ili ne!

Slobodan skače od sreće, jer mu je poklon od fanova dao vetar u leđa da nastavi da se udvara Vivien na koju je već bacio oko!

Foto: Pink Tv prntscreen

Slobodan želi što pre vezu sa Vivien

- Baš lep gest. Iznenađen sam. Bio sam ubeđen da su pokloni za Janjuša i Aneli. Nisam ni sanjao da je za mene i Vivien. Da li su to poslali moji, da li neko od Vivien ili naši zajednički fanovi, baš me zanima? Oni baloni su prelepi, a tek mafini kako su ukrašeni. Krivo mi je što nas je puno, a samo 20 mafina sam mogao da podelim zadrugarima. Drago mi je kada čujem ovde da je ovo prvi put da je neko dobio poklon zbog simpatija - kaže Slobodan i objašnjava Vivien da ga je ovaj gest digao.

Foto: Instagram

Slobodan oduševljen poklonom

- Šaljem poljubac svima, do malopre sam želeo da izađem i da odem kući, a sada mi je ovo dalo vetar u leđa. Ovo znači da nas neko spolja gleda, baš sam oduševljen. Još samo da se ti opustiš, da ne budeš toliko stegnuta i sve će biti super. Ostajemo onda ovde do jula - rekao je presrećno Slobodan, dok je Vivien bila po malo smorena jer celu noć nije spavala.

Foto: Instagram

Mafini sa njihovim inicijalima

- Krivo mi je što si se ti Vivien spetljala i što ne dozvoljavaš ni da te pipnem. Ja neću da budem tvoj  potrčko, već tvoj dečko. Ja želim da te pomazim, da budem sa tobom, ali nedaš ni da te pipnem. Samo se nešto duriš i bežiš od mene. Ako ne želiš ništa samnom reci odmah pa da ne lažemo fanove - rekao je Slobodan koga su pojedini ukućani posavetovali da se odmah baci na posao i što pre ima seks sa njom, dok je Vivien sve vreme zamišljeno ćutala. 

Foto: ATA Images

Vivien se nećka

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi u Loznici! Selektor stigao na finale Kupa! (VIDEO)
Fudbal

Piksi u Loznici! Selektor stigao na finale Kupa! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine večeras na stadionu "Lagator" u Loznici igraju finale Kupa Srbije, a meč je privukao veliku pažnju srpske fudbalske javnosti. Kako javlja naš izveštač iz Loznice, na novootvoreni stadion stigao je i selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi.

21.05.2024

19:54

Planeta

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!
Sami su to tražili

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!

Demokratija je u Evropi zamišljena kao osnovna vrednost koju podržava šira javnost širom kontinenta. Istovremeno, a talas ekstremne desnice, čiji se vrhunac očekuje tokom evropskih izbora u junu, smatra se samo prolaznom političkom pojavom. I dalje se veruje da će evropska demokratija opstati - iako zvuči utešno, to nije sasvim tačno, piše Politiko .

21.05.2024

19:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija