• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink

22.09.2023

13:30

Majka učesnika "Elite" na lekovima! Zbog sramote i ponašanja sina, pala u krevet!

Shutterstock/Printskrin

Rijaliti

Majka učesnika "Elite" na lekovima! Zbog sramote i ponašanja sina, pala u krevet!

Podeli vest

Sanjin Horvat dobio je telefonski poziv, a tokom razgovora sa majkom imao je jako burne reakcije koje su sve šokirale!Tim povodom oglasila se i njegova majka, koja zbog sina ima velikih zdravstvenih problema!

Sanjin Horvat je raskinuo sa devojkom tokom poziva u „Eliti”. Naime, kako je dobio razgovor sa porodicom, a on je očekivao da će mu se devojka javiti, ali kako je umesto nje čuo majku, on se razočarao i rekao da raskida sa njom. Posle toga odmah je odlučio da pobegne iz rijalitija.  

Mnogi takmičari, ali i gledaoci smatraju da se Sanjin ovako ponaša jer se zaljubio u Milenu Kačavendu i da više ne može da kontroliše svoje emocije, koje su se pojavile prema kumi, pogotovo jer je u rijaliti takmičenje ušao zauzet. Njegova majka Ksenija oglasila se nakon što je imao oba poziva i otkrila da je zbog njegovog ponašanja pod velikim stresom. 

Foto: E-stock

 

- Ja ne mogu da verujem koju sramotu ja doživljavam zbog deteta. Ne znam šta njemu fali tamo? Je l' on lud? Ja sam juče plakala ceo dan, to nije moj sin. Ja ga ne prepoznajem. On je fin čovek, fin prema ženama, ali tako da se ponaša prema meni, ja to ne mogu da poverujem. Uzela sam tablete da se smirim, evo ceo dan ležim - govorila je ona, pa prokomentarisala njegov javni raskid sa devojkom i žestoko vređanje koje je govorio u kameru:

Foto: Instagram/printscreen youtube

Sanjin raskinuo sa devojkom

- Što je najcrnje, napao je tu ženu, koja je divna, krasna. On je imao dosta žena u životu, ali Nataša je savršena i najbolja. Ona mu ništa nije napravila. Ja stvarno ne znam šta se dešava. Što se tiče Nataše, čula sam se sa njom, ona je šokirana. Danas ću se videti sa njom, nije rekla ništa ružno i totalno je uz njega. Stvarno ne znam šta se dešava. Uneo nam je nemir u kuću, i meni i mojoj mami -  nastavila je majka Sanjina Horvata i objasnila zbog čega se njegova devojka Nataša nije u prvom pozivu odmah odazvala, nego tek kad je Horvat dan kasnije dobio novi poziv. 

Foto: Instagram/printscreen youtube

Majka ljuta na njega

Žena nije ni znala da ću ja imati poziv sa Sanjinom, pokušala sam par puta da je pozovem, ali se nije javila. Ona ima jako odgovoran posao i bila je na sastanku. Pozvala je odmah posle da pita šta je bilo toliko hitno, zato se žena nije javila. Ovo što on priča sada nema veze sa životom, totalno nije u pravu - zaključila je Ksenija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija