• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.09.2023

16:42

Sledi razvod Anite i Matore? Stanojlovićeva tražila da joj se uvedu muškarci koji podsećaju na njega

ATAIMAGES/Shutterstock

Rijaliti

Sledi razvod Anite i Matore? Stanojlovićeva tražila da joj se uvedu muškarci koji podsećaju na njega

Podeli vest

Sukob između Anite Stanojlović i njene supruge Matore ne jenjavaju.

 

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović se ne libe da pred kamerama rasprave sve što ih tišti, ali često sve eskalira u uvrede koje jedna drugoj izgovore. Mnogi gledaoci misle da novopečeni par neće izdžati dugo u rijalitiju, te da će se razvesti.

Do sada su njih dve uvek pronalazile način da reše probleme i da nastave da uživaju u svojoj ljubavi, ali bez obzira na sve to, Matora i dalje smatra kako joj Anita pravi probleme svakodnevno. Ljubomorne scene se stalno ponavljaju, a posle ovog novog snimka koji se pojavio na mrežama, spekuliše se kako će uskoro doći do razvoda.

Naime, Anita je sa svojim cimerima razgovarala o muškarcima u rijalitiju, te se okrenula kameri i poručila da se pronađu muškarci kao što je Slobodan Josipović.

- Nadjite nekog poput Slobe, kakav Bukilić. Sve neki klinci - govorila je Anita. 

Poznavajući temperament Jovane Tomić Matore ovo joj se neće dopasti, a ako se desi da sazna šta je Anita govorila iza njenih leđa mnogi komentarišu na društvenim mrežama da bi moglo da dođe do ozbiljnog haosa, čak možda i razvoda. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija