• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.09.2023

15:45

"Ušao bih u rijaliti!" Dejan Dragojević otkrio pod kojim uslovima bi postao učesnik "Elite"

ATA Images

Rijaliti

"Ušao bih u rijaliti!" Dejan Dragojević otkrio pod kojim uslovima bi postao učesnik "Elite"

Podeli vest

Dragojevič je za Informer istakao da se u ovoj sezoni rijalitija od novih učesnika još uvek niko nije izdvojio.

Pobednik pete sezone rijalitija "Zadruga", Dejan Dragojević, otkrio je da bi ušao u "Elitu", ali samo na par nedelja. On je otkrio da ne bi uzeo novac za svoj ulazak, jer želi da pomogne produkciji, kao što su i oni njemu svojevremeno.

Foto: Prinskrin

 

- Ušao bih u rijaliti iz poštovanja prema televiziji, ali samo na dve, tri nedelje. Ne bih tražio novac za ulazak, jer bih samo ušao iz  poštovanja prema njima. Ništa ne bih tražio, ušao bih samo da pomognem koliko mogu zato što je taj rijaliti pomogao meni i to dosta.  Dugujem produkciji veliku zahvalnost - izjavio je on. 

Dragojević je istakao da se od novih rijaliti učesnika, po njemu, još niko nije izdvojio, ali da misli da će sveda se zahukta oko Nove godine. 

Foto: Printscreen/Instagram

 

- Niko mi nije interesantan, bez starih rijaliti učesnika nema priča. Ne postoji ni jedan projekat bez starog rijaliti učesnika koji bi mogao da opstane jer ovi novi još nisu pokazali ništa. Mesec dana pred kamerama je sasvim dovoljno da se neko pokaže kakav je, ali mislim da će oko Nove godine da se zakuva malo - rekao je Dejan za Informer.

Podsetimo, Dejan se oglasio za Informer i tom prilikom prokomentarisao vest da njegova bivša devojka Aleksandra Nikolić čeka devojčicu sa Filipom Carem. 

- Nemam komentar ni na šta. Te stvari me zaista ne interesuju. Ja sam to komentarisao pre mesec dana. Ne interesuje me ta tema, ne zanima me da ih komentarišem opet - rekao je Dejan. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija