• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.10.2023

19:21

"Navikla si da budeš u prihvatilištu!" Bela kuća se orila zbog Bebicine i Bojanine svađe, nisu štedeli reči: "Ja sam ti košmar ovde!"

Youtube printscreen

Rijaliti

"Navikla si da budeš u prihvatilištu!" Bela kuća se orila zbog Bebicine i Bojanine svađe, nisu štedeli reči: "Ja sam ti košmar ovde!"

Podeli vest

Bojana i Bebica danas su se posvađali u Beloj kući prilikom čega su pale teške reči, a obezbeđenje je odmah reagovalo kako bi sprečilo incident.

Danas je u "Eliti" došlo do sukoba između Nenada Macanovića Bebice i Bojane Pavlović, prilikom čega su jedno drugom izgovorili teške reči. 

Naime, oni su počeli verbalno da se prepucavaju, a obezbeđenje je hitno reagovalo kako njihov sukob ne bi eskalirao.

Foto: Youtube printscreen

 

- Ti si klošar, niko te neće, služiš kao krpa ovde. Ako se predomislim možda se i potrudim da te odvojim od Delićke, ono što poželim ja to i mogu, od danas ja sam tvoje ogledalo. Idi malo kod Kačavende da te obuči, ja želim da ti ona malo pomogne, pamtićeš moje prezime do kraja života - rekla je Bojana.

- Može, može, može, može - govorio je Bebica.

- Ja sam ti košmar ovde - besnela je zadrugarka.

Foto: Youtube printscreen

 

- Što se nerviraš, što se nerviraš - upitao je Macanović..

- Pošto te niko neće, ja ću te rado prihvatiti - rekla je Bojana.

- Ti si navikla da budeš u prihvatilištu. Šta je bilo Bojana, šta si se upalila? - pitao ju je.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija