• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika.rs/Informer

12.10.2023

07:40

Kupio stan u Beogradu uz pomoć Aleksandrinih para?! Car se seli za Srbiju, Nikolićeva mu dala novu šansu pod ovim uslovima!

Informer

Rijaliti

Kupio stan u Beogradu uz pomoć Aleksandrinih para?! Car se seli za Srbiju, Nikolićeva mu dala novu šansu pod ovim uslovima!

Podeli vest

Nakon brojnih spekulacija da li će se bivši rijaliti učesnici Aleksandra Nikolić i Filip Car pomiriti i zajedno uživati u njenom blagoslovenom stanju, sad je izvesno da mu je Aleks dala novu šansu, ali pod uslovom da zajednički život nastave u Srbiji.

Naime, da je Filip pristao na sve što je Aleks tražila od njega, govori i podatak da je već dao kaparu za stan u Beogradu i to od Aleksandrinih para.

Foto: Insajder/Ata images

 

- Filip je poprilično spustio loptu u svom prvom medijskom obraćanju za TV Pink, što je Nikolićka pratila i odlučila da pređe još jednom preko svih uvreda, preljuba i da šansu Caru. Međutim, Aleks je, može se reći, iskoristila trudnoću i tako ga uslovila da, ako želi da nastave zajednički život, mora da dođe u Srbiju - otkriva izvor blizak Aleksandri i nastavlja:

- Pošto je pokušala da živi u Crikvenici kod njega, doslovno se preselila sa sve stvarima, te se nakon burne svađe pokupila i otišla, ovog puta je odlučila da bude mudrija, pa je sebe i bebu stavila na prvo mesto. Car je pristao na njene uslove i odmah našao stan u Beogradu, te u dogovoru s Aleks dao i kaparu, ali od njenih para. Svakako se radi i prostor koji je on namenio za njihov život u Crikvenici, a koristiće ga kad budu išli u Hrvatsku na odmor.

Aleks polako osmišlja prostor za bebu da bi sve bilo spremno dok ona ne dođe na svet.

- Sad im je plan da zajedno osmisle prostor i sobu za bebu, time se najviše bave, iako treba da se opremi ceo stan. Aleksandra želi da završe sve na vreme i to dok se ona ne porodi. Kako je pred njima nešto manje od šest meseci, Aleks i Filip imaju dovoljno vremena da se skuće dok ne postanu roditelji - zaključuje izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
el schabanny

pre 6 meseci

nemam nameru da se petljam u zivote ovih mladih ali od koje privredne aktivnosti ovaj Filipe Caru ima nameru da otplacuje stan?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija