• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.10.2023

15:00

Zadrugarka odlučila da zakopa ratne sekire s bivšim verenikom! Aleks se pomirila s Carem u Crikvenici!

ATAIMAGES

Rijaliti

Zadrugarka odlučila da zakopa ratne sekire s bivšim verenikom! Aleks se pomirila s Carem u Crikvenici!

Podeli vest

Aleks Nikolić se pomirila s Filipom Carem u Crikvenici, ekskluzivno saznaje Informer! Bivši ljubavnici i verenici odlučili su da svojoj ljubavi daju još jednu šansu, ali u najstrožoj tajnosti, kako na njihovu odluku niko ne bi mogao da utiče.

Trudna bivša zadrugarka spakovala je kofere i pre dva dana napustila Srbiju kako bi se sastala sa ocem svog deteta daleko od svih. Kako smo od izvora bliskog Nikolićevoj saznali, ovu svoju odluku je donela uprkos majci Slovenki, koja je u tome pokušala da je spreči.

- Aleksandra je poslednjih dana i nedelja prolazila kroz veoma težak emotivni period, i to potpuno sama! Hormoni su joj se uzburkali, pa je imala česte oscilacije sreće i tuge, a to što Filip nije prisustvovao nijednom njenom ultrazvučnom pregledu dodatno ju je rastužilo, kao i činjenica da se trudnički dani neće vratiti - ispričao je izvor za Informer. Kako nam je još rekao, zbog svega toga odlučila je da Cara vrati u svoj život.

Foto: Instagram

Želi da dete odrasta uz oba roditelja

- Aleksandra je dete razvedenih roditelja i otac joj je, koliko god da je bio loš prema njenoj majci i njoj, nedostajao tokom života. Svesna da je uloga oba roditelja važna za rast i razvoj svakog deteta, odlučila je da Caru da još jednu priliku da bude otac njihovoj ćerki. Majka joj je rekla da to ne radi i da Filip nije zaslužio da bude u njenom životu, ali se ona oglušila o to i otputovala u Crikvenicu - ispričao je izvor.

Filip je, kada mu je saopštila da dolazi, bio presrećan, ali ju je zamolio da o tome ne obaveštava ni novinare, ni fan grupe.

Foto: Instagram

 

- Sačekao ju je na aerodromu, a nakon što su se videli, zagrlili su se i počeli da plaču. Rekla mi je u telefonskom razgovoru da je osetila iskreno kajanje s Filipove strane i želju da se promeni iz korena, zbog njih i zbog dobrobiti deteta, koje ništa nije krivo.


Prema našim saznanjima, Aleksandra će ostati neko vreme kod Filipa, tamo će obaviti dodatne preglede, kojima će prisustvovati i budući otac, a onda će se zajedno vratiti u Beograd, gde planiraju da započnu zajednički život sa svojom naslednicom.

 

Filip kupio luksuznu
nekretninu u Beogradu

U nameri da ubedi Aleksandru da se promenio iz korena, te da je spreman da se zbog ljubavi i zajedničkog života odseli iz rodne Hrvatske, Filip Car je već kaparisao stan u srpskoj prestonici. Našao je adekvatnu luksuznu nekretninu, novoizgrađenu i u elitnom delu grada.

- Filip i Aleksandra će s ćerkicom živeti u Beogradu, a u kuću u Crikvenici odlaziće povremeno i kada imaju vremena. Najčešće će je koristiti leti zato što se nalazi na moru - rekao je izvor za Informer.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija