• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.10.2023

15:35

Filip Car objavio sliku stomaka Aleksandre Nikolić! Budući roditelji se pomirili, pa javno uputili emotivne reči (FOTO)

Informer/Instagram prntscreen

Rijaliti

Filip Car objavio sliku stomaka Aleksandre Nikolić! Budući roditelji se pomirili, pa javno uputili emotivne reči (FOTO)

Podeli vest

Aleksandra Nikolić je na svom Instagram profilu objavila sliku trudničkog stomaka, a istu tu fotografiju je objavio i Car na svom profilu i nagovestio da sa nestrpljenjem očekuje da se njegova naslednica rodi.

Trudna pobednica "Zadruge 6", Aleksandra Nikolić nakon raskida sa verenikom i ocem deteta, Filipom Carem, napustila je Beograd i otišla u Vrnjačku Banju kako bi odmorila od svega.

Aleksandra se oglasila sa odmora i podelila sliku svog trudničkog stomaka, koji se sada već zaokruglio. 

Foto: Instagram printscreen

 

- Jedva te čekam... Ništa nije važno sem tebe - napisala je Aleksandra. 

Istu fotografiju je objavio i Filip Car na svom profilu i otkrio da sa nestrpljenjem očekuje svoju naslednicu. 

Foto: Instagram printscreen

 

- Čeka se beba - istakao je bivši zadrugar.

Kako pišu domaći mediji, Filip je pristao na sve što je Aleks tražila od njega, samo kako bi se pomirili i nastavili zajednički život, već je dao kaparu za stan u Beogradu i to od Aleksandrinih para.

- Filip je poprilično spustio loptu u svom prvom medijskom obraćanju za TV Pink, što je Nikolićka pratila i odlučila da pređe još jednom preko svih uvreda, preljuba i da šansu Caru. Međutim, Aleks je, može se reći, iskoristila trudnoću i tako uslovila Hrvata da, ako želi da nastave zajednički život, mora doći u Srbiju. Pošto je pokušala da živi u Crikvenici kod njega, doslovno se preselila sa sve stvarima, te nakon burne svađe pokupila se i otišla, ovog put je odlučila da bude mudrija, te sebe i bebu stavi na prvo mesto. Car je pristao na njene uslove, te odmah našao stan u Beogradu, te u dogovoru s Aleks dao i kaparu, ali od njenih para. Svakako se radi i prostor koji je on namenio za njihov život u Crikvenici, a koristiće ga kad budu išli u Hrvatsku na odmor. Sad im je plan da zajedno osmisle prostor i sobu za bebu, time se najviše bave, iako treba da se opremi ceo stan. Aleksandra želi da završe sve na vreme i to dok se ona ne porodi. Kako je pred njima nešto manje od šest meseci, Aleks i Filip imaju dovoljno vremena da se skuće dok ne postanu roditelji - otkriva je izvor za "Republiku". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Vidovdan je najveći srpski zavet! Njegoš je prikazao njegovo lice i naličje kroz svoja najznačajnija dela!
Live TV

Vidovdan je najveći srpski zavet! Njegoš je prikazao njegovo lice i naličje kroz svoja najznačajnija dela!

Sutra je Vidovdan i ljudi kažu da svako od nas treba da ima svoj Kosovski boj i svoj Vidovdan, odnosno da svako od nas treba da se opredeli za svoj sistem vrednosti. Po mišljenju Makrovića, Vidovdan je naša osveštana bol. Kosovo i Vidovdan nisu cela naša istorija, ali jesu središte te istorije. Na ovu temu u emisiji "Info veče" govorio je pravoslavni publicista Vladimir Dimitrijević.

27.06.2024

22:30

Čak i da Rusija okupira celu Ukrajinu, rat se neće završiti! Dve velike sile bore se za lične interese i ni jedna neće popustiti!
Live TV

Čak i da Rusija okupira celu Ukrajinu, rat se neće završiti! Dve velike sile bore se za lične interese i ni jedna neće popustiti!

Mnogi analitičari prognoziraju da će naredna polovina godine biti malo mirnija od prve. Ipak, nagoveštavaju se nova ratna žarišta u svetu. O ratovima i geopolitici u emisiji "Rat uživo" govorili su Marko Matić iz Centra za odgovorne medije i prof. dr Dragan Škobalj, ekspert za energetiku. Uživo u program, putem vajber uključenja javio se i ratni reporter i novinar Igor Damjanović, kao i novinar Dejan Jelača.

27.06.2024

19:44

Kako su prodali Miloševića Hagu? Njegov čuveni govor na Gazimestanu okupio je dva miliona Srba! (VIDEO)
Live TV

Kako su prodali Miloševića Hagu? Njegov čuveni govor na Gazimestanu okupio je dva miliona Srba! (VIDEO)

Ako se vratimo u 1989. godinu, setićemo se Miloševićevog govora na Gazimestanu. Neke rečenice izvučene su iz konteksta i tako su korišćene kao navodni dokazi protiv njega na sudu u Hagu. Takođe na Vidovdan predsednik Milošević izručen je Hagu. Da li je sve to moralo i u čemu je simbolika Vidovdana kroz celu srpsku istoriju govorili su u "Info danu" Drušan Proroković i Zoran Anđelković.

27.06.2024

18:03

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17