• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika.rs/Informer.rs/A. P.

06.11.2023

15:10

"Bio je na jednom mom veselju" Vendi o poslednjem susretu s Radišom Miljkovićem, rijaliti učesnica otkrila kakav je on zapravo bio

informer

Rijaliti

"Bio je na jednom mom veselju" Vendi o poslednjem susretu s Radišom Miljkovićem, rijaliti učesnica otkrila kakav je on zapravo bio

Podeli vest

Radiša Miljković iznenada je preminuo u 63- oj godini, a ovu vest mnogi su primili s velikim žaljenjem. Među onima koji duboko žale za njim je i Vesna Vukelić Vendi koja je opisala kakav je čoveka zapravo bio Radiša.

Vendi i Radiša boravili su zajedno u rijaliti programu "Farma", a pevačica i spisateljica tada ga je dobro upoznala.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

 

Naime, Vukelićevu je vest o smrti svog rijaliti "kolege" zatekla, jer je od nas saznala Radašinov tragičan ishod.

- Ovo što sam sada čula od vas je vest koja ne može da prođe neopaženo. Žalim situaciju, žalim život... On je ipak ostavio trag, bio je izvorni čovek, pripadao je tom nekom folkloru u koji je bio autentičniji. Afirmisao se kroz rijaliti, bio je čestit čovek, pošten, dobronameran, bio je kreativan. Imao je smisla za humor, sam je proizvodio šalu, umeo je da se uklopi. Što bi se reklo, bio je socijalan, voleo je ljude i radovao se zaista svakom danu. Znao je da se raduje životu, nije bio materijalan čovek, već duševan - ističe Vendi u jednom dahu, te nastavlja:

Foto: Informer

 

 

- Voleo je svoju porodicu, više je imitirao da je neki, narodski rečeno, "šeret", odnosno švaleraš. U stvari, pošto smo upoznali njegovu ženu, Radiša je časno služio porodici. Verovatno u želji da bude malo zanimljiviji, imitirao je da je neki ljubavnik kroz razne priče, ali njegova suština nije bila takva. Selo Ljupten kod Aleksinca, odakle je on, ostalo je bez jednog svog izvornog čoveka - rekla je pevačica.

Kako nam je takođe otkrila, sa Miljkovićem se videla samo jednom nakon "Farme", ali nije bila u mogućnosti da komunicira s njim.

- Nismo se čuli nakon rijalitija, ali koliko me sećanje služi, on je bio na nekom veselju gde sam pevala. Ali kako je bila velika gužva, seo je prilično udaljeno, za jedan sto koji su mu jedva našli, i tako je tu sedeo sa nekim društvom. Bio je baš krkljanac, a ja sam morala da budem aktivna, nisam mogla da se bavim pojedinačno s ljudima. Pozdravili smo se, ali nismo ušli u neku dublju komunikaciju - zaključuje Vendi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija