• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

10.11.2023

07:00

Maja Marinković ponovo otišla na remont! Starleta podelila sliku iz ordinacije, ovo sada radi na sebi (FOTO)

ATAIMAGES

Rijaliti

Maja Marinković ponovo otišla na remont! Starleta podelila sliku iz ordinacije, ovo sada radi na sebi (FOTO)

Podeli vest

Starleta Maja Marinković objavila je fotografiju iz doktorske ordinacije i obavestila fanove da je još jednom otišla na ulepšavanje.

Naime, iako je uradila brojne estetske zahvate, s vremena na vreme mora da ide na "održavanje". Zbog toga je odlučila da ode na još jedan remont, a na društvenoj mreži Instagram je pokazala kako izgleda neposredno pre intervencije.

Na licu je imala anestetičku kremu koja treba da bolove od uboda iglom svede na minimum, ali starleta nije izgledala uplašeno. S osmehom i nestrpljenjem je čekala da se uradi zahvat, a u opisu objave je napisala:

Foto: Printscreen/Instagram

 

- Ja sam danas došla da se ulepšam kod moje najlepše doktorke - napisala je Maja

Podsetimo, Maja je krajem leta išla na povećanje zadnjice, a kako je izvor blizak starleti otkrio, ona nije zadovoljna rezultatom. 

Foto: Printscreen/Instagram

 

- Maja je očajna. Zadnjica joj se uopšte ne dopada. Neće ona u javnosti o tome da priča, ali oblik je problem. Na slikama ona isfotošopira, ali uživo je nervira kako to izgleda. Ona je želela lepu trćastu guzu, ali je ispalo drugačije. Ne znam kako se to dogodilo. U prvom trenutku se nije žalila, ali kako je vreme odmicalo bila je sve nesrećnija zbog oblina. Pozvala je hirurga i sada ide ponovo pod nož. Znate kakva je Maja sve mora da bude pod konac - priča izvor za "Kurir".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija