• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

13.11.2023

13:20

"Željko ne traži da se čuje sa Ivanom": Marija Kulić zauvek raskrstila sa Marinkovićem, ovo je razlog

ATAIMAGES

Rijaliti

"Željko ne traži da se čuje sa Ivanom": Marija Kulić zauvek raskrstila sa Marinkovićem, ovo je razlog

Podeli vest

Ona je progovorila na brojne rijaliti teme, ali i na odnos Ivana Marinkovića sa sinom Željkom.

Nekadašnja rijaliti učesnica Marija Kulić osvrnula se učešće svoje ćerke Miljane u "Eliti 7", a tom je prilikom onako kako se to od nje i očekuje, bez dlake na jeziku, priznala šta podržava, a šta osporava u njenom ponašanju.

Do pre četiri dana - okej, ali je zadnjih nekoliko dana izgubila kompas! Ne znam zbog čega se našla u toj situaciji, ali bih volela da se vrati na pravi put, sa kojim je počela ovaj rijaliti, i da tako i završi. Konkretno mislim na to da treba da bude sama, ne obazirući se ni na jednog momka sa kojim je bila. Jednostavno, to je prošlost, završilo se i ne treba ni obnavljati, ni družiti se sa njima. Meni je Miljana najbolja kao komentator, kad je sama u rijalitiju, kad se stvarno potrudi da prokomentariše svaku situaciju onako kako jeste. Devedeset posto se slažem sa njenim komentarisanjem i mišljenjem - rekla je Marija na početku.

Foto: ATAIMAGES

 

Ne volim je ni u kakvoj vezi, nije se pokazala lepo ni u jednoj vezi i nisu se pokazali kao dobri za nju ti odnosi. Ona to treba da shvati i da zaboravi, jednostavno, da ne gleda u retrovizor nego da ide dalje - dodala je Marija.

Marija je istakla i da je Nenad Macanović Bebica imao jasan cilj pred početak nove sezone.

Apsolutno nije ista osoba, ali se jasno zna njegov cilj, a to je ulazak u ovu sezonu, da bude rijaliti učesnik, da ne bude više prepoznatljiv nego poznat, a opet preko Miljaninih leđa - istakla je Marija.

Ona se osvrnula i na Miljaninu priču o njenom odnosu s Anom Ćurčić.

Apsolutno nisam u kontaktu s Anom Ćučić! Sa Anom sam se čula, to može i ona da potvrdi, u dva navrata na po tri minuta - na početku rijalitija, kad se rijaliti bazirao maltene samo na njoj, da vidim kako žena sve to podnosi. Možda drugačije od mene, jer sam ja hladna, šta god oni pričali o meni. Ne znam da li mi je ona poslala poruku, pa sam ja nju pozvala... I, drugi put, kad nije otišla u emisiju na Pinku, a bila je najavljena. Miljana uvek zna da preuveliča, ali ja znam šta je istina i Ana zna šta je istina. Apsolutno se ne slažem sa onim što se radi u rijalitiju, da se priča o ljudima koji su van rijalitija i koji su u nekoj vrsti sukoba sa produkcijom - istakla je Marija.

Foto: ATAIMAGES

 

Kada je reč o odnosu svog unuka Željka sa ocem Ivanom Marinkovićem, ona je istakla da je to završena priča, te da njegov sin uopšte ne traži da čuje i vidi oca.

Ni u kakvim odnosima nismo! U stvari, u lošim odnosima, od onog njegovog učešća u "Narod pita" kad je bez ikakvog razloga, zbog sukoba s Miljanom, počeo da pljuje mene i Sinišu. Od tada nismo ni u kakvim odnosima, niti ćemo biti. Što se tiče Željka, kad god bude poželeo da čuje oca, ja ću mu okrenuti telefon da se čuje sa njim, ako bude želeo i hteo. Detetu neću da osporim tako nešto, ali za sada ne traži, a ja nemam potrebu da pozovem - priznala je Kulićka za Telegraf.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija