• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

19.11.2023

15:31

"Vreme je": Dok Ša pati zbog razvoda braka, Vanja našla drugu zanimaciju, pa podelila sliku sa jednim muškarcem (FOTO)

ATAIMAGES

Rijaliti

"Vreme je": Dok Ša pati zbog razvoda braka, Vanja našla drugu zanimaciju, pa podelila sliku sa jednim muškarcem (FOTO)

Podeli vest

Nakon što se nije pojavila na sudu zbog razvoda braka, Vanja je otišla u jedan salon kako bi uradila tretmane tela i na taj način dokazala da se uopšte ne potresa zbog kraha ljubavi.

Reper i učesnik "Elite", Nenad Aleksić Ša i njegova još uvek zakonita supruga, Vanja Aleksić, uskoro bi trebalo da se razvedu nakon samo mesec dana braka. 

Ša je tokom razgovora sa Markom Đedovićem otkrio da je on pre dva dana, tačnije 17. novembra, na kratko napustio imanje Bele kuće jer je išao u sud, međutim, Vanja se navodno nije pojavila tada. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Nije se pojavila. Novo ročište je zakazano za 27. februar. Advokat ništa ne zna - požalio se Nenad.

Vanja to vreme provodi u rodnom Kraljevu, sa sinom. Karijeru tiktokerke i influenserke nije zapostavila, pa se tako snimala pre tretmana tela, kao i za vreme istog. Ona je između ostalog podelila i sliku sa radnikom u salonu i na taj način dodatno pokrenula buru na mrežama. 

Foto: Instagram printscreen

 

- Vreme je za ulepšavanje - najavila je Vanja i pokazala da radi na sebi i ne pada u očaj zbog razvoda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija