• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

20.11.2023

20:00

"Ne mogu više da slušam njene laži!" Tatu majstor s Matorinog venčanja izneo šokantne detalje: "Non-stop je išla u sobu, ko zna šta je radila"

printscreen instagram

Rijaliti

"Ne mogu više da slušam njene laži!" Tatu majstor s Matorinog venčanja izneo šokantne detalje: "Non-stop je išla u sobu, ko zna šta je radila"

Podeli vest

Ivan Vukčević, tatu majstor koji je bio na svadbi Anite i Matore, oglasio se i potvrdio Mateine priče kako je Stanojlovićeva htela da istetovira kapljicu vode.

 

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović su na svojoj svadbi odlučile da angažuju tatu majstora koji će da tetovira i njih dve, ali i goste, kao podsetnik na najlepši dan u životu, trebao je da bude najlepši. Sada se ispostavilo da je taj dan za Matoru nešto najgore što joj se dogodilo u životu.

Kako se Matea Car pojavila i iznela istinu u javnosti i dokazala kako se dopisivala sa Anitom čak i na dan njenog venčanja, nastao je haos. Tiktokerka je otkrila i kako je Stanojlovićeva htela da istetovira i kapljicu vode, koja bi bila posvećena Matei, ali kada je Anita upitana, negirala je sve ove tvrdnje.

Tetu majstor se već jednom oglasio i potvrdio Mateinu priču, ali ga je zadrugarka nekoliko puta javno psovala i vređala i govorila kako i on sve izmišlja.

Ivan Vukčević se ponovo oglasio i otkrio još detalja iz vile.

- Desingerica i Matorina kuma Tamara su me prekinule kada je Anita htela da tetovira kapljicu vode! Žalio sam je zbog Matore, ali ne mogu više da je slušam kako laže - u dahu priča Vukčević i nastavlja:

- Ona sada priča:"Da sam želela, uradila bih"... Mislim, ok, jeste, ali ona je celo vreme izbegavala svadbu! Išla je gore, non-stop je tamo bila, pa se pojavi na par minuta, ispoštuje neku pesmu i opet pobegne gore u sobu! Video sam ja sve to, nije tamo bilo previše naroda da ne mogu to da zapamtim, a sve ih poznajem! U međuvremenu je došao Desingerica, pozdravio se sa svakim, seli on i ja malo, pričali... U međuvremenu je došla Matorina kuma, pitala je da li može Dragomir da joj radi tetovažu. Ja sam rekao da može, taman sam malo i odmorio dok je on tetovirao nju. U međuvremenu je došla i Matora, htela je munju na ruci, a Anita je tad bila u sobi sve vreme, non-stop je išla u sobu, ko zna šta je radila - prisetio se tatu majstor.

- Bio sam sa Ša i njegovom ženom dok je Desingerica tetovirao Matorinu kumu. Posle nje je sela Tijana Ajfon, pa Ermina, bila je tu i Sandra Rešić, ma ludnica... A nje, Anite, u međuvremenu nigde nije bilo, par puta sam je i tražio, da je zovnem, da joj odradim, taman kad uhvatim malo slobodnog vremena, ali ne mogu da trčim za njom, ne znam gde je. Tek sam posle provalio da svako malo ide gore u sobu, ko zna šta je radila - zaključio je Vukčević za Pink.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)
Live TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se juče krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti. Na tu temu govorio je za Informer predsednik Lobista Srbije Nenad Vuković tokom gostovanja u "Info jutru".

27.06.2024

13:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija