• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

28.11.2023

10:16

"Osetila sam strast, hranila sam svoj ego" Anita konačno priznala sve o aferi sa Mateom, Matora rasuta u komade (VIDEO)

printscreen youtube/tv pink

Rijaliti

"Osetila sam strast, hranila sam svoj ego" Anita konačno priznala sve o aferi sa Mateom, Matora rasuta u komade (VIDEO)

Podeli vest

Učesnica rijaliti programa "Elita 7", Anita Stanojlović, priznala je da se dopisivala sa Mateom Car i da je prevarila svoju suprugu Jovanu Tomić Matoru.

Anita je sinoć u sklopu emisije "Pretres nedelje" otkrila da je sa Mateom osetila strast, ali se, kako kaže, kaje jer svoju suprugu voli.

Anita, da li misliš da je Mateu nešto povredilo, pa je zato sve iznela? - upitala je Ivana.

Mislim da je povredio trenutak kada se desilo venčanje i kada su sve grupe počele da povezuju nas dve. Ona se nadala da će imati nešto sa mnom, a ja sam volela Jovanu - rekla je Anita.

- Da li je ona ostavila devojku zbog tebe? - upitala je Ivana.

- Nije, ali mi je govorila da bi je ostavila zbog mene, ja sam njoj sve vreme govorila da volim Jovanu - rekla je Anita.

- Da li si to radila iz dosade ili ti se svidelo - upitala je Ivana.

- Prijalo mi je, osetila sam strast u tom trenutku - rekla je Anita.

- Da li si radila nešto iz koristi? - upitala je Ivana.

 

 

- Nije, ne mora da mi veruje, ja nju stvarno volim. Nijednog trenutka nisam bila sa njom iz koristi. Sve bih uradila da mogu da vratim vreme i to ne uradim - rekla je Anita.

- Da li si sve rekla ili je bilo još nešto - upitala je Ivana.

- Fotografije postoje provokativne, ali nisam slala gole slike - rekla je Anita.

- Da li ti je pretila indirektno da će izneti sve - upitala je Ivana.

- Da jeste, pitala me da li se plašim. Mene grize savest što sam to uradila, ona mi se zaklela u majku da neće izneti. Ona je posumnjala da se ja plašim, ja sam negirala - rekla je Anita.

- Da li ste se čule kad si bila na Zanzibaru - upitala je Ivana.

- Ne - rekla je Anita

- Da li si otvorila Telegram zbog nje? - upitala je Ivana.

- Ne, otvorila sam zbog frizera. Jedino sam joj na Tik Toku rekla da je kod Jovane telefon. Bilo mi je teško, sa tim sam ležala i budila se. Plakala sam - rekla je Anita.

- Kakav je osećaj leći i zaspati sa tim što si uradila Matoroj? - upitala je Ivana.

- Jako se loše osećam, moje reakcije su zato što vidim Jovanu ovakvu. Prolaze mi sve stvari koje smo planirale kroz glavu, ali u tom trenutku se nešto desilo u mojoj glavi. Svesno nesvesno ne znam u tom trenutku se tako desilo - rekla je Anita.

- Šta ti se dopala tu? - upitala je Ivana.

- To što nijednom pre Jovane nisam imala priliku, bilo je novo za mene, da se ja nekome svidim - rekla je Anita.

- Je l ste baš morale da se zovete "oko moje"? - rekla je Ivana.

- Mislim da se nismo tako zvale, nego da sam joj rekla da su joj oči lepe - rekla je Anita.

- Koliko te je sve to koštalo? - upitala je Ivana.

Foto: printscreen youtube/tv pink

 

- Mnogo, meni su svetla tačka bila ona i Aleksej, jako mi teško pada, prvi put sam imala porodicu - rekla je Anita.

- Da li si ti nju osvajala? - upitala je Ivana.

- Da, nekako hranila sam ego ne znam - rekla je Anita.

- Šta bi bilo kada bi ušla? - upitala je Ivana.

- Ne bih je primećivala - rekla je Anita.

- Ti si se udala za mene, a nisi me volela - rekla je Anita.

Ti si našla da komentarišeš moje bivše ljubavi, to će da te opere. To što sam u braku pričala tebi jer sam imala poverenje šta se meni sve dešavalo, a ti pričaš, samo mi pokazuješ da me ne poštuješ. Hoće te oprati da su mi sve bivše i Sanja k**ve i ti si najbolja. Sve je njihova veća ljubav nego tvoja koju si mi pokazala. Uvek indirektno pominje moje bivše, moje prijatelje, šta sad ja treba da iznosim šta je ona meni pričala o svom životu - rekla je Matora.

Podsetimo, Matea Car tvrdi da se sa Anitom dopisivala sve vreme dok se spremala da izgovori Matoroj "da" na Svetom Stefanu. Takođe, tokom njihovog dopisivanja tražila i slala joj je navodno intimne fotografije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija