• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

29.11.2023

11:10

Voditelju u auto ušla devojka s bebom: Milan Milošević umalo žrtva razbojnika

Informer

Rijaliti

Voditelju u auto ušla devojka s bebom: Milan Milošević umalo žrtva razbojnika

Podeli vest

Popularni voditelj Milan Milošević umalo je bio žrtva prevare na auto-putu kada mu je u automobil ušla devojka sa zamotanom bebom, za koju se ispostavilo da je prevarantkinja.

Voditelj Milan Milošević pre nekoliko dana našao se na meti ozbiljne pljačkaške grupe na auto-putu, ali je pukom srećom izbegao problem.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

 

Milan je mogao da bude žrtva prevare, tačnije razbonika koji tipuju putnike na naplatnoj rampi kod Smedereva.

Naime, Milan je bio na slavi kod prijatelja i kada je krenuo za Beograd povezao je jednog poznanika, na njegovu veliku sreću.

Kada je stao na naplatnu rampu prišla mu je devojka koja je držala bebu u naručju, što je zapravo bila lutka zamotana u ćebe. Kroz suze ga je pitala da li može da je poveze, jer mora dete da vodi kod lekara.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

 

Voditelj je najpre dozvolio, ali taj drug koji je bio sa njim, počeo je da histeriše i tera devojku iz kola. Milan je bio šokiran i rekao mu da prestane, dok je on govorio da će odmah zvati policiju i uzeo telefon. Ona je tada izletela iz auta i krenula da trči ka jednoj pumpi.

Milanu je tek posle drug ispričao o kakvoj prevari se radi.

Devojka sa bebom u naručju zaustavlja automobile i moli da je odvezu za Beograd, jer vodi dete kod lekara, a zatim ih na auto-putu presreću razbojnici koji su sa njom u dilu i pljačkaju vozača, te mu oduzimaju i kola.

- Nije mi se desilo ništa strašno, hvala Bogu, ali sve je to istina. Meni to deluje kao neka filmska radnja, međutim, dešava se i kod nas. Koliko sam čuo, uhvatili su te prevarante, ali moramo uvek da budemo oprezni - kazao je Milan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17