• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

30.12.2023

15:13

Dejan Dragojević i Ša se žestoko posvađali: Jedan drugom sasuli sve u lice, reper pobesneo kao ris zbog ovih reči

Miloš Rafailović

Rijaliti

Dejan Dragojević i Ša se žestoko posvađali: Jedan drugom sasuli sve u lice, reper pobesneo kao ris zbog ovih reči

Podeli vest

Tokom "Elitovizije" došlo je do brutalnog sukoba između učesnika Nenada Aleksića Ša i pobednika "Zadruge 5", Dejana Dragojevića, koji je bio u ulozi žirija.

Dragojević je jasno istakao da mu se ne dopada odnos koji reper gradi sa partnerkom Mionom Jovanović, što je Nenada žestoko uvredilo.

- Vanja, trebalo bi više da pričaš. Žana, ti mi se ranije nisi dopadala, odnosno tvoje učešće, ali sada si dobra. Ša, ti si stvarno okej, ali imaš toliko godina i svaki tvoj ljubavni izbor je mlađi dvadeset godina od tebe. Miona je u ''Zadruzi 3'' bila u senci Mime iz Pukovca. Ove godine si ostavila verenika, ušla u rijaliti - rekao je Dejan.

Foto: ATA Images

 

- Tvoje mišljenje je glupo, nije validno - kazao je Ša

Znam da si sujetan, ne možeš da podneseš neke stvari koje su istina. Pisao si Tari dok si bio sa Vanjom. Što si stariji, to si gori. Oženiš se posle tri nedelje veze, juriš klinke koje su mlađe dvadeset godina. Ti si jogurt na Suncu - kazao je Dejan.

Foto: ATA Images

 

- Ti si duboko nesrećan. Skakao si u bazen, a meni sad nešto govoriš - kazao je Ša.

- Ja tebe komentarišem, jer si ti ove učesnik, a ja u sam u žiriju - kazao je Dejan.

- Šta si ti uradio? Ko si ti? Zvanje koje ti je? Ti ćeš moje ime da skrnaviš. Smešan si, misliš da si dobar komentator - rekao je Ša.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija