• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B.

01.01.2024

20:03

Povratak na male ekrane: Bivša zadrugarka postaje voditeljka

Informer

Rijaliti

Povratak na male ekrane: Bivša zadrugarka postaje voditeljka

Podeli vest

Bivša zadrugarka Sanja Grujić, otkrila da će gledaoci uskoro imati prilike da je gledaju u ulozi voditeljke.

Sanja Grujić, bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga", obradovala je svoje fanove informacijom da se u ulozi voditeljke vraća na male ekrane.

Foto: E-Stock

 

Učešće u rijalitiju za Sanju je prošlost:

- Definitivno je kraj mom učešču u rijalitiju. Ne postoji cifra koja može da pokrije moj život. Mislim da u rijalitiju gubimo sebe kao ličnost, menja nam se temperament, nalazimo se u situacijama u kojima se ne bi našli u normalnom životu. Ne postoji novac koji može da nadoknadi sav taj stres, napolju imam dovoljno dobar život i ne bih da ga uništavam - rekla je ona pa dodala:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Želela bih da ostvarim ono u čemu ću biti dobra i čemu ću biti itso posvećena, a to je da se vratim na televizijske ekrane. Ne u svojstvu rijaliti učesnika, već kao voditelj. Na kojoj televiziji će to biti, imaćete priliku da vidite sledeće godine u novoj godini - otkrila je bivša zadrugarka, te progovorila o odnosu sa svojim partnerom Markom.

- Venčanje kakvo ja želim zahteva mnogo vremena i priprema da bi to izgledalo kako treba, to može da se desi tamo negde na leto 2025. godine. Što se tiče dece, Marko i smo uzeli psa, tako da nam je od dovoljan za sada - zaključila je Grujićeva za Srbiju Danas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija