• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

18.01.2024

22:23

"Budaletino jedna, majka ti nije svetinja": Učesnica napala Anđelu zbog veze sa Bojanom, Pavlovićeva na sve načine pokušala da se odbrani

Informer

Rijaliti

"Budaletino jedna, majka ti nije svetinja": Učesnica napala Anđelu zbog veze sa Bojanom, Pavlovićeva na sve načine pokušala da se odbrani

Podeli vest

Slađana Lazić je istakla kako je zgrožena Anđelinim ponašanjem jer je izneverila svoju majku i nastavila vezu sa Bojanom.

Za vreme emisije "Pitanja gledalaca" došlo je do sukoba između Bojane Pavlović i Slađane Lazić. Naime, Bojanu su napali zbog veze sa Anđelom, a ona je na sve načine pokušala da odbrani sebe, rekavši kako svoju devojku ne uslovljava i da ona ima pravo da radi šta želi u rijalitiju. 

- Šta je sa tobom kada se pališ na devojku koja ima mentalni sklop deteta od 15 godina?! Kako to ne manipulišeš s njom, kada si je od svega odvojila?! Devojka nema svoje ja, samo ide za tobom - glasilo je pitanje.

Foto: Youtube printscreen

 

- Ja nju nikada nisam ograničavala da li će da priča s nekim ili ne. Šta god Anđela ovde da kaže. Niti je ona mumija niti ide za mnom. Branim ti da se nećeš družiti sa njom nikada (Slađa) - rekla je Bojana.

- Ona ne voli svoju majku, beži budaletino jedna, klošarko raspala. Naravno da neću da se družim s devojkom kojoj majka nije svetinja. Neka pročita čestitku od majke, gde ti je argument - rekla je Poršelina.

Foto: Youtube printscreen

 

- Ništa joj ne branim, sve kaže iz svoje glave - rekla je Bojana.

- Ti si bila bitna kada si mi u krevet dolazila. Meni je došla u tuš, meni, ne tebi - rekao je Majčica.

- A što nisi sa njom?! Ona je izabrala mene - rekla je Bojana.

- Što ne kažeš da si je**o Anđelu, pi**o jedna - skočila je Poršelina.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija