• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

19.01.2024

06:22

Ori se "Elita" zbog Majine i Aneline svađe! Marinkovićeva rešila da se obračuna, dobila pomračenje kada joj je Ahmićeva spomenula oca (VIDEO)

Informer

Rijaliti

Ori se "Elita" zbog Majine i Aneline svađe! Marinkovićeva rešila da se obračuna, dobila pomračenje kada joj je Ahmićeva spomenula oca (VIDEO)

Podeli vest

Maja i Aneli sukobile su se oko Takija, pa se cela Bela kuća orila zbog njihove svađe.

U Beloj kući došlo je do sukoba između Aneli Ahmić i Maje Marinković. Naime, Aneli je pokušala da izvrne Majine reči i na taj način je posvađa sa Stanijom, što joj Marinkovićeva nije dozvolila. 

- Spomenula si mi Takija za crnim stolom, ja sam ti onda rekla: "Dete je lepo na oca" - rekla je Maja.

Foto: Youtube printscreen

 

- Ja sam ti rekla Taki ti je građen kao plinska boca, ti si onda rekla nije Alibaba ništ bolje građen - odbrusila joj je Aneli.

- Nije tačno, to je Ivan rekao... - rekla je Maja. 

- Uvredila si Alibabu, od drugarice dečka si uvredila - provocirala je Ahmićka.

- Ivan je rekao, nisam rekla ja, jesi ti gluva - urlala je Maja na Aneli, pa joj je ona opet odbrusila: 

- Ti si rekla nešto u lošem kontekstu, a ja ne znam šta, evo neka gledaoci presude!

Foto: Youtube printscreen

 

Maja se nije zaustavljala: 

- Ja sam rekla da ti je dete lepo na tatu, nisam ga uvredila! Ti sad izvrćeš priču, a ja van crnog stola neću da se bavim tobom, jer me ne zanimaš!

- Ne zanimam te, ali ne možeš da me vređaš, vređala si me da sam debela, da sam štrokava i tako dalje - nabrajala je Aneli.

- Ti si mene prva izvređala ženo - zadnja je ipak bila Majina.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija