• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B.

20.01.2024

15:30

"Odradila me je na brzaka u školskom dvorištu": Ivan Marinković izneo teške optužbe na račun Žane Omnie, pa se umešala i njegova supruga

Informer/RTV Pink/logo/ATA images

Rijaliti

"Odradila me je na brzaka u školskom dvorištu": Ivan Marinković izneo teške optužbe na račun Žane Omnie, pa se umešala i njegova supruga

Podeli vest

Učesnici rijaliti programa "Elita", Ivan Marinković i Žana Omnia su, tokom emisije "Pitanja novinara", ušli u sukob, nakon što je bivši suprug Goce Tržan izneo teške tvrdnje na račun svoje cimerke.

Ivan je tokom odgovaranja na postavljeno pitanje novinara, Žanu optužio za brojne stvari, a zatim joj uputio i niz uvreda, na šta mu Omnia nije ostala dužna. U raspravu se kasnije uključila i Marinkovićeva sadašnja supruga, Jelena.

Foto: printscreen/Tv Pink

 

- Da li si izmislio da te je Žana intimno zadovoljila ili je to istina? - pitao je novinar.

- Ja nisam neko ko se koristi lažima. Ja da pričam kako se to tačno desilo ne znam, jer je bilo davno. Mi smo se u krugu osnovne škole dosta družili i tamo sam video Žanu. To se stvarno desilo, ona je meni to odradila u školskom dvorištu onako na brzaka. Ona je napolju svaki dan pod alkoholom a nešto govori za mene. Žena je pala pod sto u šatoru, pod dejstvom alkohola ima intimne odnose svaki dan napolju i sad meni nešto morališe. Jako je promiskuitetna, svakodnevno pokazuje kakva je d***a - rekao je Ivan, a Žana je zapenila od besa, pa mu oštro odgovorila:

Foto: printscreen/Tv Pink

 

- Ja bih volela da ove reči utiču na njega, da postane bolji otac i da pronađe svoju svrhu u životu, a ne da se konstantno alkoholiše. On pljuje majke, napravi dete, pa onda nestane sa lica zemlje, to su mi najgore vrste ljudi - rekla je Omnia.

Jelena, Ivanova supruga se takođe umešala u raspravu, pa isprozivala Žanu:

- Ona samo vergla u prazno i pada po kazinu na žurci. Vrlo je nepristojna i ne zna da se kontroliše, nema prava uopšte da morališe ni Ivanu ni meni - rekla je Jelena.

Svađa se nakon emisije nastavila i u spavaćoj sobi, gde je Žana ponovo udarila na njegovo očinstvo, nakon čega se umešala i Miljana Kulić, pa im jasno stavila do znanja da ne pominju njenog sina Željka, ciji je otac Ivan Marinković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija