• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

21.01.2024

16:34

Topi se u njenom naručju! Marija podelila fotografiju svog unuka, ova lepotica vodi računa o Željku dok su mu roditelji u rijalitiju (FOTO)

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

Topi se u njenom naručju! Marija podelila fotografiju svog unuka, ova lepotica vodi računa o Željku dok su mu roditelji u rijalitiju (FOTO)

Podeli vest

Marija je uslikala svog unuka i pokazala kako on uživa u ovim zimskim danima.

Roditelji Željka Kulića, Ivan Marinković i Miljana Kulić trenutno su u "Eliti", dok se njihov naslednik nalazi u porodičnoj kući Kulića u Nišu. 

Foto: printscreen

 

Od Željka se ne odvaja njegova baka, Marija Kulić, koja na mrežema redovno deli slike i snimke svog unuka. 

Ona je sada podelila njegovu sliku iz dvorišta njihove kuće, a sudeći po kadrovima, vidimo da najmlađi Kulić uživa u zimskim danima i snegu.

Foto: Instagram printscreen

 

Ubrzo posle te fotografije, Marija je objavila još jednu na kojoj se nalazi njen unuk.

Naime, Željko je sedeo i dremao u krilima kod svoje tetke Tijane, dok ga je ona sve vreme grlila. 

Foto: Instagram printscreen

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija