• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs/I. P.

23.01.2024

10:37

Miljana dobila novog udvarača u "Eliti 7"! Stiže joj nova "bebica"

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

Miljana dobila novog udvarača u "Eliti 7"! Stiže joj nova "bebica"

Podeli vest

Kontroverzna rijaliti učesnica Miljana Kulić privukla je pažnju učesniku rijaliti programa "Elita 7", Darijanu Radomiroviću s kojim poslednjih dana provodi sve više vremena.

Miljana je, očigledno, zapala za oko bivšem dečku rijaliti učesnice Snežane Jovičić, s kojim se iznenada zbližila. 

Naime njih dvoje se sve više izdvajaju i pričaju, tako je bilo i ovoga jutra. Miljana je bila u pušionici sa Darijanom, a vrata su zatvorili i na njih prislonili stolicu kako ih niko ne bi ometao.

Foto: printscreeen youtube

 

Ipak, mnoge takmičare je ovo njihovo zbližavanje navelo misle da ovde postoji nešto više od prijateljstva.

Tokom razgovora, Darijan je više puta uhvatio Miljanu za ruku, a ona se "istopila" od sreće.

Foto: Televizija Pink prntscreen

 

Podsetimo, Miljana Kulić je u rijalitiju "Parovi" zatrudnela i dobila sina sa bivšim suprugom Goce Tržan, Ivanom Marnikovićem.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

 

Njene burne veze i odnose gledali smo i u rijalti programu "Zadruga". Kulićeva je bila sa Lazarom Čolićem Zolom i Nenadom Macanovićem Bebicom, međutim te veze nisu potrajale. Da li je Dario njena nova "bebica", vreme će pokazati. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija