• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B./Pink

24.01.2024

11:25

Razotkrivena gej afera učesnika "Elite"! Majka pevača otkrila ko je čovek koji finansira njenog sina: "Slao mu je džeparac, oženjen je..."

Miloš Rafailović

Rijaliti

Razotkrivena gej afera učesnika "Elite"! Majka pevača otkrila ko je čovek koji finansira njenog sina: "Slao mu je džeparac, oženjen je..."

Podeli vest

Pevača i učesnika rijaliti programa "Elita", Božu Džonsa, već dugo "prate" kontroverzne priče kako u javnosti, tako i u Beloj kući i to sve zbog navodne afere sa nepoznatim Sirijcem koji finansira njegovu muzičku karijeru.

Stanovnici Bele kuće su u više navrata optuživali mladog pevača kako u zamenu za novac pruža sek**alne usluge nepoznatom Sirijcu, dok je on sve to demantovao, te rekao da je u pitanju čista poslovna saradnja.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

 

O ovoj temi govorila je Džonsova majka, pa stala u odbranu svog sina i demantovala navode da je homoseksualac:

- To su čiste gluposti i laži, samo što on ne zna da se odbrani! To uopšte nije istina, ni u ludilu! Imao je devojke, žene, starije i mlađe. Mi smo tradicionalna porodica, o nama se sve zna, svi smo kao prijatelji, tako razgovaramo sa našom decom i vaspitavamo ih. Sve znamo o njima i sve bi nam rekli. Da je Boža homoseksualac, on bi to i rekao - rekla je Goga, te otkrila ko je Sirijac koji finansira njenog sina:

- On je njemu bio kao mentor, što se tiče muzičke karijere. Trebao je da bude menadžer mom sinu. Boža ima čak i dve snimljene pesme, sakupljao je novac da snimi spotove. Savetovali smo mu da krene polako, međutim, Sirijac mu je obećao da će ga na estradu "gurnuti" kroz velika vrata i da će ići u inostranstvo da peva. Dogovor  je bio da potpišu ugovor na pet godina tokom kojih će Sirijac ulagati novac u njegovu karijeru, a on će mu prve godine davati 50 odsto zarade, pa bi se taj procenat smanjivao tokom godina i onda su kvit. Sirijac ima poznanstva u Kanadi, Boža je trebao da peva po klubovima, a ne pod šatorima. Sponzor je izabrao i pesmu. To je čisto poslovna saradnja - govori Džonsova majka, pa otkriva da je taj čovek oženjen, ali i zašto je došlo do prekida saradnje:

 
- Taj čovek je oženjen, mi sve znamo, ali ne smemo o njemu da pričamo, da ga ne bismo "kanalili". Imao je najbolje namere, ali došlo je do njegovih porodičnih problema, pa se desio onaj zemljotres u Turskoj i Siriji, te nije imao vremena za Božu. On mu je navodno platio tu jednu pesmu, pa rekao: "Sad ću ja tebe da guram", trebao je da upiše i časove pevanja, i to je finansirao. Nije mu dao nikakav veliki novac. Slao mu je džeparac, da ima da dođe do Beograda i da troši na svakodnevne stvari, a Boža je trebalo to da mu vrati kroz nastupe, i bezuslovno mu je verovao.
 

Dodatnu sumnju je izazivalo i to što Božini roditelji, kako je priznala majka, nisu želeli da upoznaju muškarca srednjih godina, koji je ulagao novac u njihovog sina:

- Nismo ga upoznali, nismo želeli. Ništa do kraja nije odradio. To je bilo par puta, da mu je poslao na karticu po deset hiljada - završila je Goga priču.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija