• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

05.02.2024

16:51

Anitina majka "uključila vređalicu", zarežala kao nikada pre: Matora je opsednuta mojom ćerkom!

RTV Pink/Informer/logo/YouTube

Rijaliti

Anitina majka "uključila vređalicu", zarežala kao nikada pre: Matora je opsednuta mojom ćerkom!

Podeli vest

Majka rijaliti učesnice oplela je po bivšoj supruzi svoje ćerke!

Sukob Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore se ne stišava, a sada se na pomenutu temu oglasila majka mlađane zadrugarke, Angelina, koja je kao što je javnost od nje i navikla, osula paljbu po bivšoj snajki.

- Matora konstantno na klipovima vidi da ona njih ogovara, dok oni nju ne spominju. Ona na sve načine želi da ubedi sve u kući, ali i gledaoce, da oni nju gledaju i komentarišu, te da nije ona opsednuta njima. Opet ponavljam, Matora i Anita su stavile tačku, pre Andjela, tako da za sve ove njene reakcije nema opravdanja. Jovana stalno govori da se gasi, da neće više komentarisati i opet krene s komentarima, a najlicemernije je kad kaže: ''Šta sam ja tebi uradila?'', a prethodno je iznela najgore stvari za Anitu, konstantno je omalovažavala, ponižavala i pokušavala da je ogadi Andjelu - rekla je ona pa dodala:

- Matora je podnela zahtev za razvod braka pre Andjela, vredjala je Anitu svih prethodnih meseci, uzela joj stvari koje joj je poklonila i nastavila sa uvredama... Izgovorila je najodvratnije stvari i pokušavala celu kuću da okrene protiv nje. Onda ustane i kaze: ''Ja ništa nisam uradila, oni mene provociraju'', dok je oni ne primećuju. Nasuprot tome, oni su Matoroj tema 24 sata - zaključila je za Pink.rs.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija