• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

25.02.2024

08:00

Zajecao na sav glas: Janjuš nije mogao da obuzda emocije, ovo je najteži dan za njega

youtube

Rijaliti

Zajecao na sav glas: Janjuš nije mogao da obuzda emocije, ovo je najteži dan za njega

Podeli vest

Danas je tačnu dva meseca od teške tragedije koju je doživela porodica Janjušević. Marko se tokom noći slomio na komade, nije mogao da obuzda emocije.

Janjuš je priznao pred ukućanima da mu je zaista težak ovaj dan, ni nominacije nije mogao da završi, već je otišao u pab da se isplače.

Dok su trajale reklame, bivši košarkaš se šetao po imanju i plakao, kako je i sam rekao, on nije svestan šta mu se sve desilo i da njegovog brata Mihaila nema.

Foto: Printscreen You Tube

 

Marko Janjušević je onda odlučio da se osami i otišao u pab. Sve vreme je plakao i naočare držao kako mu se ne bi suze videle pred kamerama.

Podsetimo, rođeni brat aktuelnog učesnika "Elite", Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević pre tačno dva meseca, 25. decembra izvršio je samoubistvo u stanu u Beogradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija