• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

11.03.2024

10:11

Rijaliti pomirenje! Ša "skinuo" devojku Stanislavu, sad se slizali k'o da za obraz čuli nisu - palo "izvini" nakon silnih uvreda (VIDEO)

pink.rs

Rijaliti

Rijaliti pomirenje! Ša "skinuo" devojku Stanislavu, sad se slizali k'o da za obraz čuli nisu - palo "izvini" nakon silnih uvreda (VIDEO)

Podeli vest

Ljuti rivali, bivši i sadašnji partneri Mione Jovanović, pružili su ruku jedan drugom.

Ulazak Stanislava Krofaka u "Elitu 7" izazvao je ogromnu pažnju, a ubrzo je između bivšeg dečka Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša došlo do žestokog okršaja.

Međutim, da je u rijalitiju sve moguće, govori činjenica da su njih dvojica sinoć zakopali ratne sekire.

Oni su, najpre, izneli sav prljav veš iz njihovih odnosa sa Mionom Jovanović. U jednom momentu Stanislav je rekao da njega Miona ne zanima, već da od Ša očekuje izvinjenje za sve uvrede koje mu je izrekao.

Foto: pink.rs

 

- Ti jesi pogrešio, ja sam tražio izvinjenje, a ti nisi hteo to da uradiš - rekao je Krofak.

- Meni nije problem da kažem: "Izvini", ja se plašim samo Boga, ali to kada budem video kako se ti ponašaš prema meni - dodao je Ša.

- Ja da sam kriv, ja bih rekao kriv sam, i to je to - istakao je Stasnilav.

- Evo ti izvini, ali ti nisi bio ispravan. Kada si ti završio odnos sa njom, ja ti se izvinjavam za uvrede, ali nisi ispao korektan - rekao je Ša i pružio ruku Stanislavu.

Podsetimo, Nenadova bivša žena, Vanja Ignjatović, već mesecima se nalazi u žiži javnosti, a već neko vreme spajaju je sa Mioninim bivšim dečkom, Stanislavom.

Foto: pink.rs

 

Nakon njegovog ulaska u rijaliti, Vanja se oglasila i otkrila šta misli o Krofakovom ulasku, ali i o osećanjima Nenada i Mione.

- Mislim da im nije ni malo prijatno što je on ušao tamo. Vreme će pokazati, njih dvoje ako opstanu, to će biti do kraja Elite. Što se tiče Stanislava, ima od mene ogromnu podršku - bila je jasna Vanja, pa potkačila bivšeg muža.

- Mogu samo da kažem da se izgubio u svojim lažima. Ne sme da kaže to zbog Mione. Istina je sve što je Stanislav rekao i on zna sve, pričali smo - rekla je Vanja.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija