• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

22.03.2024

22:04

"Nije mi svejedno": Ovaj rijaliti učesnik se našao usred terorističkog napada u Moskvi

Tanjug.informer

Rijaliti

"Nije mi svejedno": Ovaj rijaliti učesnik se našao usred terorističkog napada u Moskvi

Podeli vest

Nekadašnji rijaliti učesnik, Manuel Stojanović, našao se u epicentru dešavanja u Moskvi.

Manuel Stojanović, trenutno se nalazi u Moskvi gde se pre nekoliko sati desio stravičan teroristički napad. Bivši rijaliti igrač, a sada sportski menadžer, nada se da će moći bezbedno da se vrati kući.

- Pre tri dana sam stigao u Moskuvu. Juče sam bio na utakmici Srbija-Rusija, a večeras me je sačekala užasna vest. Sutra treba da putujem za Dubai. Nadam se da ću se vratiti i da se neće zatvoriti aerodrom i da se neće desiti još nešto. Naravno da nije svejedno - rekao je on, pa dodao:

Foto: ATAIMAGES

 

- U trenutku kada se to dogodilo ja sam bio na poslovnom sastanku u hotelu gde sam odseo i odjednom su mediji obaveštavali šta se dešava. Čuo sam sirene i video policijske automobile. Pratim šta naši mediji izveštavaju. Nije mi jasno šta se dogodilo, zatečen sam kao i mnogi. Obezbeđanja ima na svakom koraku. Prijatelji iz Moskve su mi rekli da nikome nije jasno kako se to desilo na koncertu poznate grupe kada je bezbednost ovde u Moskvi, kada su javni događaji u pitanju, na visokom nivou - rekao je Manuel za Kurir.

Podsetimo, nepoznati napadači upali su u halu "Krokus Siti" u Moskvi i otvorili vatru iz automatskog oružja po ljudima koji su došli na koncert grupe "Piknik".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija