• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

02.04.2024

12:28

Tuga i jecaji u Beloj kući! Mileni Kačavendi preminula majka!

Printscreen/You Tube

Rijaliti

Tuga i jecaji u Beloj kući! Mileni Kačavendi preminula majka!

Podeli vest

Majka čuvene Kume umrla je posle duže bolesti, a njenu ćerku ova vest zatekla je u rijalitiju.

Majka Milene Kačavende, učesnice Elite preminula je danas posle duže bolesti, samo dan nakon što je napunila 70 godina.

Rijaliti takmičarka prošle nedelje nakratko je izlazila iz Bele kuće kako bi je obišla na intenzivnoj nezi, a po povratku u rijaliti govorila je o njenom zdravstvenom stanju.

Foto: printscreen RTV Pink

 

- U komi je, od Nove godine je u bolnici, na intenzivnoj nezi. Pojavio joj se hematom i jako je ugrožena. Kada sam se vratila, kao da sam se vratila kući, svi vode računa, zbrinuti su, šanse gotovo da nema, ali rekla sam joj šta sam imala. Ja od porodice samo nju imam, ovo mi je još jedna šamarčina, bliži se kraj baš kako je htela. Ja se vraćam u Elitu da komentarišem, i da čekam da mi jave, na respiratoruje samo se čeka. Ja sam fokusirana u trezvenim situacijama, trezven sam čovek, pokazala sam da sam jaka, i smatram da sam opravdala sve, život je to i moram da pohvalim decu. Moja majka je bila još trezvenija od mene, ona bi mi sad rekla da se vratim tamo, htela bih da se zahvalim Pink televiziji, jer su mi priuštili da je vidim - rekla je tada Kačavenda.

Foto: Youtube printscreen

 

Prema njenim rečima, veoma joj je značilo što je mogla da vidi majku poslednji put i da joj se zahvali za sve što joj je pružila u životu.

Rekla sam joj, to je onaj najteži trenutak, rekla sam joj ako možeš izbori se, ako ne putuj mirno, mi ćemo biti dobro - rekla je tada Milena sa suzama u očima u studiju televizije Pink.

U jednom trenutku Milena je otvorila dušu Miljani Kulić i pričala joj o majci. Kako je to izgledalo pogledajte u videu ispod.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija