• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

12.05.2024

17:31

"On ne funkcioniše bez opijata": Sita, besna kao ris, iznela jezive optužbe na Asminov račun!

ATAIMAGES/drustvene mreze

Rijaliti

"On ne funkcioniše bez opijata": Sita, besna kao ris, iznela jezive optužbe na Asminov račun!

Podeli vest

Sita Ahmić reagovala je na tvrdnje Asmina Durdžića o njegovom odnosu sa Aneli i optužila ga da je svakodnevno pod opijatima, ali i da je bio nasilan prema njenoj sestri.

 Asmin Durdžić bio je specijalni gost u studiju tokom emisije "Pitanja novinara" i pred gledaocima je rekapitulirao svoj odnos sa Aneli Ahmić. Govorio je o njihovoj vezi od trenutka upoznavanja, do trunoće za koju kaže da je slučajna, pa sve do optužbi od strane Ahmićeve da je bio nasilan prema njoj. Durdžić nije štedeo ni reči na račun Aneline sestre, Site Ahmić i njene majke, Jasne Ahmić.

Foto: printscreen pink tv

 

On je tokom gostovanja izneo tvrdnju da su Sita Ahmić i njena majka pokrale Anelin štek. 

- Suludo. Taj čovek povećava od 30.000 smo došli na 100.000, a u životu nije video cifru, nema ništa osim kada prevari nekoga. Videli smo i taj pink Porše što je kupio i vilu takođe, ljudi moji samo se provaljuje i iz dana u dan dokazuje da je kompleksaš, te sakriva svoju seksualnu opredeljenost iza maske velikog šmekera, čuli smo u emisiji i da Janjuš nije njegov tip, jer on ima drugačiji tip muškarca očito. Pametnom dosta - rekla je Sita Ahmić za Pink.rs.

Foto: Prntscreen Pink TV

 

Na Durdžićeve tvrdnje da je Anelina trudnoća bila neplanirana i da je htela da abortira Sita kaže sledeće:

- Neka se odluči je l' mu je podvalila dete, da li je ciljano ulovila milionera (njega) ili pak, nije htela dete?! Vidite koliko raznih izjava na istu temu daje, menja stalno, bilo je u početku da ga je lovila na dete.

Foto: printscreen/tvpink

 

Ona dodaje da koliko god Asmin tvrdio da on i Aneli nisu bili u braku, istina je drugačija. A istina je i da je bio nasilan prema njoj, tvrdi Sita i negira njegove reči da je Aneli njega udarila flašom u glavu jer joj nije dao da koristi narkotike.

- Nasilan je bio i to uopšte nije upitno. On je neko ko je svakodnevno pod tim opijatima i ko ne funkcioniše drugačije. Ne radi, ne bavi se ničim osim prevarama, jer da se bavi biznisom ne bi sigurno 24/7 mlatio laži po statusima. Videli smo njegovu hrabrost, kada je trebao da se suoči s Aneli, pametnom dosta. Ja sam spremna u svakom trenutku da odem na poligraf, a on nije ni na suočavanje. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!
na ivici

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!

Liban bi mogao da propadne i sklizne u građanski rat, izjavio je u ponedeljak francuski ministar odbrane Sebastijen Lekornu. Ova bliskoistočna zemlja, kojom je Francuska upravljala tokom nekog od 20. veka, poslednjih nedelja je postala bojno polje između Izraela i naoružane grupe Hezbolah.

22.10.2024

20:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija