• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

25.05.2024

13:03

Asmin se ne zaustavlja! Dok Stanija uživa u Americi, Durdžić objavljuje prepiske sa bivšom! (FOTO)

Instagram/printscreen youtube/Aleksandar Jovanović

Rijaliti

Asmin se ne zaustavlja! Dok Stanija uživa u Americi, Durdžić objavljuje prepiske sa bivšom! (FOTO)

Podeli vest

Stanija je otputovala u Majami odakle svakodnevno deli kadrove koji pokazuju kako uživa, a za to vreme Asmin objavljuje prepiske sa Aneli Ahmić.

Stanija Dobrojević trenutno je u Americi i svakodnevno pokazuje kako provodi vreme sa majkom Slavicom koja je ovoga puta otputovala sa ćerkom. Starleta je odletela preko okeana nakon što se njen izabranik Asmin Durdžić suočio sa svojom bivšom Aneli Ahmić.

Foto: printscreen instagram/stanijadobrojevic

 

Dobrojevićeva je sada otkrila da je dobila romantičan poklon, te se slikala sa ogromnim buketom crvenih ruža, a svi se pitaju od koga je dobila ovaj poklon.

Foto: printscreen instagram/stanijadobrojevic

 

"Baš uživaš", "Majka ti je prelepa", "Opa, Asmina već zaboravila?!"... su samo neki od komentara na mrežama.

Međutim, Asmin nije izdržao pa se odmah oglasio sa porukom da je cveće sa kojim se Stanija slikala on poslao njoj pred gostovanje kod Lune Đogani.

Durdžić se nije tu zaustavio već je nastavio da objavljuje prepiske sa svojom bivšom Aneli Ahmić, sa kojom se nedavno suočio u Pinkovom studiju, ali njihov odnos ni posle suočavanja oči u oči nije ništa jasniji.

Međutim, Asmin ne prestaje da objavljuje detalje iz njihove veze, na sve načine se upinjući da dokaže, da njihov odnos nije bio ozbiljan, kao i da dete nije njegovo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija