• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

28.05.2024

08:48

Šok u "Eliti"! Anitina majka ušla u rijaliti da se suoči sa Matorom, ona je sačekala pitanjem: "Veštice gde ti je metla?" (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile/Printscreen/TV Pink

Rijaliti

Šok u "Eliti"! Anitina majka ušla u rijaliti da se suoči sa Matorom, ona je sačekala pitanjem: "Veštice gde ti je metla?" (VIDEO)

Podeli vest

Posle brojnih sukoba koje je njena ćerka imala sa svojom bivšom partnerkom, majka Anite Stanojlović ušla je sinoć u rijaliti i suočila se sa Matorom.

Angelina Stanojlović najpre je gostovala u studiju kod Dušice Jakovljević, a zatim ušla na imanje u Šimanovcima kako bi se razgovarala sa Jovanom Tomić Matorom, koja je bivšu taštu dočekala pitanjem "Gde ti je metla?"

- Meni? - upitala je Angelina.

- Veštice dolaze sa metlom, pa da je nisi zaboravila. Šta je bilo, šta ti treba? Što si došla? Što me govnaš napolju? - upitala je Matora.

Foto: Printscreen /TV Pink

 

- Ja tebi, odakle tebi to? Šta je bilo pre početka, da se ne pecamo na pitanja? Kako znaš da je to istina? - upitala je Angelina.

- Anita je meni to rekla sa suđenja, sa svega, ja sam imala bolji odnos sa tobom nego sa Anitom - rekla je Matora.

 

- Sve je počelo sa tvoje strane, petog novembra kada je Aniti bio rođendan, ja sam njoj poslala čestitku, i tebe pozdravila, ali čestitka nije stigla. U Alekseja ti se kunem da nisam znala za Mateu - rekla je Angelina.

- Znaš koliko mi je teško što me govna ona toliko, a ti si bila tu i znaš sve - rekla je uplakana Matora.

Foto: Printscreen /TV Pink

 

- Ti nikada nisi htela da me saslušaš - dodala je Angelina.

- To je istina, ti si meni rekla sve šta i kako, a ja sam rekla šta se sve desilo, ja sam tebi sve pričala, ti si jedina bila za naš odnos. Znaš da sam ti ja dala novac za Alekseja - dodala je Matora.

- Priča za Alekseja je takva da je on željan Anite, a ona to ne shvata. Njemu je falila njena pažnja, mi se nismo ljubili pred njim, a ne nešto drugo, Meni si ti bila podrška, rekla si mi da nisi za taj odnos, ali da protiv mene nema ništa - rekla je Matora.

- Istina, meni je kriva Anita. Meni nije jasno jer je meni Anita rekla da će od tebe da naprave žrtvu- dodala je Angelina.

- Ne razumem - dodala je Matora.

Foto: Printscreen /TV Pink

 

- Anita je tipovana od strane tvojih prijatelja, ne znaš mnoge stvari, veruj mi kad izađeš videćeš sve. Moram ti reći kada je Anita bila na suđenju ja sam joj rekla da ne priča ništa - rekla je Angelina.

- Sve mi je rekla, ali znamo da je preterala. Ja znam na šta ona aludira. Meni nije jasno što se ona ljuti što sam ja pozajmila pare, a opet priča laži i o meni i o našem ali i vašem životu. Ja moram da kažem da ja nisam ivanu rekla ništa, niti bilo šta, ne znam ko mu je rekao. Ona je mene napala zbog ujaka jer nisam išla kod njega, i to me je pogodilo i ja sam odgovorila - dodala je Matora. 

Foto: Printscreen /TV Pink

 

- Što ti govoriš da ja igram rijaliti, ja ne pratim kunem ti se u Alekseja da nisam te pominjala. Sa druge strane Bojan nije tražio starateljstvo dok vi niste stupile u brak. Isrekno ja sam rekla da ne želim da Aleksej živi sa tobom, a Bojan je povukao tužbu kada ste raskinuli - rekla je Angelina.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija