• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

10.06.2024

19:53

"Može da nosi i četvorke, sada..." Janjuš ponovo ponizio trudnu Aneli, pred svima priznao da mu je bivša žena bitnija od nje

Printscreen/Elita7, Društvene mreže

Rijaliti

"Može da nosi i četvorke, sada..." Janjuš ponovo ponizio trudnu Aneli, pred svima priznao da mu je bivša žena bitnija od nje

Podeli vest

Janjuš je pobesneo za crnim stolom jer su se ukućani obrušili na njega i tom prilikom je priznao da mu je bivša žena bitnija od Aneli.

Takmičari rijalitija "Elita" su imali zadatak da biraju najpakosniju osobu u Beloj kući. Sledeća na redu je bila Milena Kačavenda koja je potkačila Marka Janjuševića Janjuša, nakon čega je nastao opšti haos na imanju. 

Foto: Youtube printscreen

 

- Janjuš je meni sinoć sam prišao da me pita kako sam. Rekao je da nije dobro, treba da se izađe iz rijalitija i ništa mu ne valja, jer zna šta ga čeka napolju. On je rekao: "Ja za sam početak treba ženi da objasnim ovo sve. Rekao je da razmišlja da kaže da će uvek biti tu za dete i uraditi sve što treba, ali da odnos ne valja - pričala je Milena.

- O tebi ću tek da kažem šta imam - odbrusio je Janjuš Mileni.

- Može, ja sam ovde - rekla je Milena.

Foto: Youtube printscreen

 

- Sad ćete vi pakosni da dođete na red kod mene koji kažete da sam ja pakostan - vikao je bivši košarkaš.

- Kad vidim koliko si magnup baš mi je drago što nosim tvoje dete. Nadam se da će biti tako hrabro kao ti - dodala je Aneli.

- Može da nosi i četvorke, sad samo ja sebe interesujem - poručio je Janjuš.

- Aneli, sad ti je sve jasno. Janjuš ne želi - poručio je Mića.

Foto: Youtube printscreen

 

- Pojedini sad žele da ja kažem da ne želim ovo, ali k*rac. Dragi narode, ja to želim, ali ne odlučujem ja nego drugi - vikao je Janjuš.

- Rekao si da ti je preča bivša žena - rekao je Mića.

- Ko kaže? Naravno da mi je draga i da treba da mi bude preča. Mora da se razgovara o svim stvarima, meni je to normalno - poručio je Janjuš.

- Pre nedelju dana je bila samo Kruna, sad i bivša žena - nastavio je Mića.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija