• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

25.06.2024

22:11

Urnebesno! Janjuš objasnio Stanislavu šta ga čeka ako ne posluša Maju: "Žena mi ulazila kroz dimnjak u sobu, 'ej!" (VIDEO)

shutterstock/Informer/ata images

Rijaliti

Urnebesno! Janjuš objasnio Stanislavu šta ga čeka ako ne posluša Maju: "Žena mi ulazila kroz dimnjak u sobu, 'ej!" (VIDEO)

Podeli vest

Maja je zabrinuta zbog momačke večeri pa je pokušala da Stanislavu postavi određene uslove, a koliko je situacija ozbiljna slikovito mu je dočarao Janjuš.

Odlukom gledalaca, ove subote u "Eliti" biće organizovano gala venčanje bivših emotivnih partnera Mione Jovanović i Stanislava Krofaka, čije će devojačko i momačko veče biti održano večeras.

Foto: Printscreen You Tube/Zadruga Official

 

Mionin sadašnji dečko, reper Nenad Aleksić Ša, juče je doživeo nervni slom zbog ovog zadatka, a ugroženom se osetila i Maja Marinković jer se još nada pomirenju sa Krofakom. Ona je pokušala da iznese spisak upozorenja i zabrana Stanislavu, međutim on joj je jasno stavio do znanja da njene naredbe neće slušati.

- 'Ajde nemoj da me smaraš, inače neću da pričam sa tobom - rekao je Stanislav.

- Ne možeš tako da mi kažeš, ja sam sad pod stresom. Dobila sam. Nisam psihički dobro. Je l' nećeš da daš striptizeti da ti se približi? - govorila je Maja.

Foto: Youtube printscreen

 

 - Daj, Majo, nemoj me smarati - uporan je bio Stanislav.

- Ja stižem, veruj mi - uporna je Marinkovićeva.

- Druže, nisi ti doživeo da se zaljubi u tebe. Da si doživeo još 15 dana, ti bi otkazao meč za 2027. godinu - ubacio se Majin bivši dečko, Marko Janjušević Janjuš i kako bi Krofaku objasnio ozbiljnost situacije u kojoj se nalazi.

- Znači ovo što sam ja proživeo, to je sitnica? - pitao je kroz smeh Krofak.

Foto: Printscreen/You Tube/Pink.rs

 

- Jel si tu lud čoveče?! Žena mi ulazila kroz dimnjak u sobu, 'ej! Na svadbi, brate, samo ovako da sediš za stolom k'o onaj Vukota kad se ženio i kad onaj samo stoji - govorio je Janjuš.

- Oni nju odvezu na Rajsko i maknu čamac i nema čamca... - kazao je Stanislav.

- Druže ta preplivava, ona leti, ona ima i padobran, i onaj propeler. Ona dolazi samo ako hoće. Brate, je l' si gledao nekad trilere? Ozbiljne trilere? Mi smo u ozbiljnim trilerima. To shvati druže - zaključio je Janjušević.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RTV PINK (@rtvpink)

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!
na ivici

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!

Liban bi mogao da propadne i sklizne u građanski rat, izjavio je u ponedeljak francuski ministar odbrane Sebastijen Lekornu. Ova bliskoistočna zemlja, kojom je Francuska upravljala tokom nekog od 20. veka, poslednjih nedelja je postala bojno polje između Izraela i naoružane grupe Hezbolah.

22.10.2024

20:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija