• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

29.06.2024

15:34

Svadba u "Eliti"! Krofak ne skida osmeh sa lica, Aleksiću sve lađe potonule: "Kad popijem biće haos" (VIDEO)

ATAIMAGES/Printscreen/TV Pink

Rijaliti

Svadba u "Eliti"! Krofak ne skida osmeh sa lica, Aleksiću sve lađe potonule: "Kad popijem biće haos" (VIDEO)

Podeli vest

Danas je dan od kog je Nenad Aleksić Ša najviše strahovao i već je najavio haos.

Danas se u rijalitiju "Elita" održava svadbeno veselje Mione Jovanović i Stanislava Krofaka. Mlada je zablistala u beloj venčanici, mladoženja ispoštovao običaj i pogodio jabuku, a voditelj današnjeg veselja Bora Santana staigao sa muzičkom pratnjom. 

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

Iako i kao kum trebalo da bude jedan od najveselijih gostiju Aleksić ne može da obuzda ljubomoru, pa izgleda kao da su mu sve lađe potonule. Reper je imao i specijalnu čestitku za mladu:

- Kumo moja najdraža. Želim ti da ovaj dan provedeš kako dolikuje. Želim ti da se lepo udaš, ali još brže razvedeš - rekao je Ša Mioni. 

Reper je pristao da učestvuje u zadatku ali je jasno da mu nije lako, pa se svi pitaju kako će se veselje završiti. 

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

- Ne mogu ja ovo, mene je blam. Kad popijem, biće haos - jadao se Ša.

Nenad Aleksić Ša pokušao je u jednom trenutku pokušao da sakrije nezadovoljstvo zbog venčanja Mione Jovanović i Stanislava Krofaka blagim smeškom, ali bezuspešno. S druge strane Stanislav Krofak je sve vreme nasmejan i maksimalno uživa u zadatku.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

Međutim, ni mladoženja ne bi smeo da se opusti potpuno s obzirom da Maja Marinković poput kobre prati svaki njegov i Mionin korak i koristi svaki trenutak da ga spopadne. 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Jago i Kaboklo zajedno traže vizu za Pariz!
Košarka

Jago i Kaboklo zajedno traže vizu za Pariz!

Selektor košarkaške reprezentacije Brazila, Aco Petrović (65), objavio je konačan spisak igrača za kvalifikacioni turnir u Letoniji, kroz koji će njegovi izabranici moći da izbore plasman na Olimpijske igre u Parizu (26. jul - 11. avgust).

01.07.2024

17:24

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija